Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zagubiona

ile czasu żaloby po odejściu partnerki?

Polecane posty

Gość bardzo zagubiona

Mam pytanie do Panów, kórzy bywają na tym forum : ile czasu minęło od kiedy rozstaliście się z partnerką a poczuiście się już całkowicie wyleczeni z tamtego związku?? I czy jakas kobieta to zmieniła??

Gość jeden wieczór pół literka
rano po wyleczeniu kaca, jest już to odległa przeszłość

Moja partnerka umarła 5 lat temu. Próbowałem spotkać się z nowo poznaną dziewczyną; niestety czas nie uleczył moich ran. To smutne, nie mogę zapomnieć o niej.

Gość sandra 11111
sorry, nie jestem panem, ale osmielam sie wypowiedziec, jak facet traktuje przedmiotowo kobiete, to tak jak ktos napisal, ze rano juz sie nie pamieta, ale jak bylo to prawdziwe uczucie, wowczas trwa to dlugo, nawet bardzo dlugo. Nie zawsze inna kobieta potrafi zdzialac cuda.Niemniej czas leczy wszystko:))))

Gość bardzo zagubiona
bo własnie jestem w kiepskie sytuacji,,, mój facet boi sie zaangażować bardziej... a ja jestem prawie pewna, ze w tle jest jeszcze tamta pani (3lata razem) i wiem, ze utrzymują jakiś tam sporadyczny kontaky... ehhh... :(

Gość no pardon
nie pamięta po wyleczeniu kaca, a to jest w południe

Gość scyzoryk
Namawiam Was kobiety do zmiany sposobu myślenia i postarajcie sobie utrwalić tę prawdę, że facet nie ma serca z kamienia , więc nie wrzucajcie wszystkich facetów do tego samego szamba, normalny facet bardzo kochający swoją partnerkę bardzo długo nie może się odnaleźć w życiu i psychicznie po tragicznej stracie partnerki , często bywa, że ona odchodzi nagle a on wpada w depresję, ze mną tak było 5 lat temu :( bardzo trudno dojść do siebie ale czas goi rany

Gość do autorki____
Wiesz dzecko co to jest ZALOBA ???

Gość bardzo zagubiona
tak, proszę sobie wyobrazić, że wiem: to kapcie których nikt już nie włoży, to kurtka brata której już nigdy nie założy a także zapłakana matka...i błąkający sie po dou ojciec, to milczace posiłki, to pusty pokój i wciąż odruchowo jeden talerz do posiłku wiecej na stole... to smutek, ból, nawet już nie łzy, to taka czarna odchłań w duszy... Ale żałoba moim zdaniem jest rozwnież wtedy gdy ktoś na zawsze nas opuszcz pomimo, że zostaje na tym świecie...