Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wklejajcie

KTO MA NAJLADNIEJSZA CHOINKE?

Polecane posty

Dyplom z konkursu też można wydrukować;) lub w wersji elektronicznej przesłać:)

Gość wklejajcie
no co -zrpbimy skrot od tytulu -kmdc bedzie to tytul prestuizwy bo laureat co roku tylko jeden... anioly ja juz chyba z toba kiedys o tym rozmawialam ten czlowiek juz nie zyje i byl mezczyzna bral udzial w twoim wychowaniu- o ile dobrze pamietam malo jest osob, ktore potrafia docenic swego aniola

Gość wklejajcie
aaaa wy wszyscy wklejacie w fotosiku wiec juz mozna oceniac sprytnie to urzadziliscie mozecie sobie wpisac takze udzial w organizacji konkursu

łubu dubu,łunu dubu niech nam żyje prezesowa klubu:) idę spać.paparapa jutro wpadnę zobaczyć czy przybywa uczestników;)

Gość wklejajcie
milo wiedziec ze sa jeszcze tacy ludzie jak ty ja wyznaje stara szkole wschodnia zeby do czegokowliek dojsc w zyciu czy fachu trzeba uznac mistrza wiekszosc ludzi tego nie rozumie uznaje mistrza pozornie i na krotko a najchetniej zapomina ze taki byl

Gość wklejajcie
dobranoc play na prezesa to ja sie nie nadaje najchetniej znikam jak kamfora ;) ale obserwuje

Gość wklejajcie
jesli czytales kocia kolyske to wiesz co to jest - karras

Gość wklejajcie
dobranoc kablu

Gość wklejajcie
up

Gość wklejajcie
ile trzeba podnosic ten temat zeby ktos jeszcze wkleil zdjecie?

Gość bardzo ładna****
Wkleiłam :o

bardzo ładna**** >>> teraz to mi dziecinstwo przypomnialas zupelnie jak bym widzial moje mieszkanie Drzwi na prawo prowadzily do kuchni w miejscu gdzie stoi Twoja choinka stala zawsze nasza ....tam w tle gdzie stoi chyba szafa albo cos w rodzaju kredensu byly jeszcze jedne drzwi na wprost do drugiego pokoju... mialem wtedy 6 lat ....dziekuje ;)

acha...jeszcze cos ...po przecwnej stronie pokoju byly dwa duze okna a obok miesca z ktorego zrobilas fotke stal piec.....gdyby nie data na fotce uznalbym to zdjecie za swoje :)

:):) Wszystko się zgadza! Miejsce z którego robiłam fotkę to drugi pokój - przechodni.Kotek uwielbia to miejsce:) I on musi być.Nie widać w głębi bujanego fotela........ A mi brakuje tam tylko z Twojego opisu...........pieca - dużego kaflowego pieca.😭. Zapamietałam \"choinkę\" i rozkład ze starego rodzinnego mieszkania i.....przeniosłam wszystko (orócz pieca) do swojego.:-D Miło miec w swoim sercu takie wspomnienia - prawda? 🌼

Meg - też masz cudna choinkę:) Widzę , że i banieczki pieczołowicie przechowywane - kolorowe! Te z z lewej szczególnie;) Dziś już się takich nie robi.🌼

bardzo ładna**** >> Niebieskie bombki z malowanym kwiatem widoczne na drugim zdjęciu po lewej, maja już 30 lat :D niestety ostało się już tylko kilka sztuk. A robienie gwiazdek na choinkę to u mnie w domu tradycja. Przy okazji podnoszę temat, może ktoś jeszcze wrzuci fotkę swojej choinki :)

Gość upupupupupuppppuuup

Translate >> bardzo ładna :) a masz zdjęcie gdzie widać choinkę w całej jej okazałości?