Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perrera

Czy Wasi faceci podobali się Wam od razu...?

Polecane posty

Gość perrera

W sensie fizycznie. Czy najpierw urzekło Was to jaki jest, jak się zachowuje, co mówi, a wygląd...z czasem stwierdziłyście, że się Wam podoba ;)

Gość absolutnie nie
Moj uchodzil za super atrakcyjnego,przystojnego,mi absolutnie sie nie podobal.Przezylismy razem 20lat;)

Gość perrera
Ja mam, cholera, problem z ustaleniem, czy on mi się podoba, czy też nie :D Raz stwierdzam, że jest cudny, a za chwilę, że przeciętny i co ja w nim widzę :D Głowa zryta, normalnie.

Gość too-tikiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mój na początku podobał mi się -oczywiście-ale dostrzegałam jekieś drobne wady w jego wyglądzie... Potem było juz tylko gorzej:P zakochałam się na amen i w moich oczach stał się najprzystojniejszym facetem na Ziemi...

Gość podobała mi się ale do końca
to dopiero rano, bo pasjami nie znoszę cnotek dewotek

Gość guzik_z_petelka
nie od razu, spotykalismy sie, ja mu sie bardzo podobalam i po 2 miesiacach takiego niby spotykania sie zostalismy para , zaczal mi sie pod wzgledem fizycznym bardzooo podobac a dzis jest najcudowniejszy dla mnie ;)

Gość a mnie byly juz
nie podobal sie ani troche, po miesiacu sie zakochalam, oddalam cala siebie, zwiazek trwal 3 miesiace, 4 miesiace minely od tego czasu i wciaz nie moge sie pozbierac... a w zwiazku to zdecydowanie ja bylam atrakcyjniejsza polowa...

Gość wuuduuu
Weheheheheheh był tak obrzydliwy i paskudny że nie chciałam go kijem dotknąć. Tak przeżyliśmy 20 lat. :D

Gość perrera
Kurczę, u nas jest też różnica uczuć, że tak powiem. Ja go bardzo lubię i mi na nim zależy, a wiem, że on jest zakochany przez duże Z ;) Zastanawiam się, czy z tej mąki będzie chleb, przy takiej zróżnicowanym wkładzie uczuciowym na początku ;)

Gość batalia baxis
na poczatku nie podobal mi sie....ale pozniej tak mu sie przyjrzalam i stwierdzilam....ma dwie rece, dwie nogi i cos jeszcze ....czyli taki zly wlasciwei nie jest;)...i tak mi sie spodobal...ze jestesmy juz dlugo razem...;)

Gość perrera
Czyli jednak wygląd to nie wszystko :P

nie znalismys ie przelotnnie wczesniej jakis rok.....ale ja za nim nie przepadalam a on mnie wigole nie kojazyl dopiero jak siedlismy pprzy p iwku przypadkiem......

Gość był dla mnie aseksualny/

Gość był dla mnie aseksualny...
bo był facetem mojej kumpeli:) a jak sie rozstali i spotkałam go po kilku latach to od razu mi sie spodobał;) mimo że wcale sie fizycznie nie zmienił....

Gość perrera
A co sprawia, że nagle patrzymy na tą osobę inaczej...? Głupie pytanie, wiadomo, że to co ma w środku i nie mam na myśli wątroby, nieprawdaż ;) Ja się muszę pogodzić z faktem, że raz mam tak a raz siak, hehe...

Tylko życiowi przgrańcy mogą zwalać wszystkie swoje niepowodzenia na wygląd. Bo on ma takie raczej niewielkie znaczenie. Zestawienie cech dwóch osób, z którymi się spotykałam/spotykam: wzrost: 175cm vs. ok. 190cm waga: ok. 65kg vs. ok. 90. kolor oczu: niebieski vs. brązowy kolor włosów: bardzo jasny blond vs. brązowy plus zupełnie inne charaktery itd.

mi od razu :) jak go zobaczyłam powiedziałam żartem do przyjaciółki:\" ten facet zostanie moim mężem\" :) jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku ;)

Gość yuru
Jego oczy tak, choć nie były takie jakie mi się zwykły podobać.

czasami przez wygląd skreślamy kogoś naprawdę fajnego pozatym nad ciałem można pocwiczyc jak się chce :)

Gość perrera
Jasne, nad ciałem można, bardziej miałam na myśli twarz ;) Zauważyłam, że pod wpływem chwili mam te rozmaite odczucia. Chyba nic u mnie nie może być stałe i wciąż takie samo, heh...

Gość Nie i to się teraz mści
niestety. Kocham go, jesteśmy 2 lata w zwiąku, z nim straciłam dziewictwo. Ale nie ma chemii, nie mój typ erotyczny po prostu. łapię się na tym, że patrzę na innych. ech... :(

Gość perrera
Na innych to zawsze można popatrzeć, w końcu ładny widok każde oko cieszy :D Gorzej, jak myślisz nad wymianą na "ładniejszy model"... Jak ktoś to powiedział; czasem jest chemia między ludźmi a nie mają o czym ze sobą rozmawiać i odwrotnie...

Gość Mój był mi całkowicie
obojetny z wyglądu. Patrzyłam na niego jak na kumpla którego można wykorzystać w sensie żeby gdzieś zaprosił, np. na dicho, żeby nie siedzieć samej w domu. Ujął mnie jego charakter, pewne wyczucie w zachowaniu czego inni faceci zupełnie nie mieli i to że reprezentował sobą jakieś wartości, poczucie odpowiedzialności i stałość w uczuciach. W którymś momencie poczułam coś do niego, co zaczęło rozkwitać. Spędziliśmy razem wiele lat a teraz zamierzamy wziąć ślub.