Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

huńćwok

źle mi bez Ciebie i nie chcę żeby tak zawsze było

Polecane posty

Połknęłam czekolady dwie. Wypiłam całą colę też. Ponieważ cię nie było wciąż wysmarowałam dżemem dom. Obrazy poniszczyłam tak, że poznać ich już nie ma szans. Firanki pozrywałam ci zrobiłam wycinanki z nich. Nie zostawiaj mnie bo wiesz. To się skończy źle tak jest. Kiedy mnie zostawiasz sobie głupstwa robię bo nie ma cię. Rozmontowałam łóżko twe. Rozsmarowałam cały klej. Podarłam książek cały stos, bo ciebie tu nie było wciąż Spaliłam piękny dywan twój. Przepiłowałam w kuchni stół. Zrobiłam znów ten siwy dym do szafy nasiusiałam ci. Nie zostawiaj mnie bo wiesz To się skończy źle tak jest. Kiedy mnie zostawiasz sobie głupstwa robię bo nie ma cię. Nie zostawiaj mnie bo wiesz. Łamiesz serce me do łez. I dla tego na złość tobie głupstwa robię bo jest mi źle. Na śmieci wywróciłam kosz. Stłukłam naczynia wszystkie w proch. Na koniec jeszcze dowiedz się że każdy pokój w farbie jest! Kiedy mnie zostawiasz sobie głupstwa robię, bo nie ma cię. Sama w domu na złość tobie głupstwa robię bo jest mi źle. Nie zostawiaj mnie bo wiesz. To się skończy źle tak jest. Kiedy mnie zostawiasz sobie głupstwa robię bo nie ma cię. Nie zostawiaj mnie bo wiesz. Łamiesz serce me do łez. I dla tego na złość sobie głupstwa robię bo jest mi źle.

to miłość a raczej to co z niej zostało. jakbym mogła to bym Ci to oddała w całości. :p :D :D :D ale wesoło jest mimo wszystko

arabidopsis ale tak wali że ja też chcę :P kurna co to za shit:D

Gnomie--- ja wiem co to jest... Ale od tego można bardzo ale to bardzo sie uzależnic A detox jest bardzo bardzo cięzki

Sprzedawca nikt tu nie płacze:P arabidopsis trudno ale chce spróbować bo to tak kopie:P

arabidopsis nie ważne jak się nazywa ważne że kopie:P

o cholera źle przeczytalam eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale i tak wątpię :P:p to zależy czy jesteś dealerką :)

dawajcie ten szajs a nie tu mi trujecie o szkodliwości:P co to minister zdrowia ostrzega:P

fuck znowu szukać deal'a no nie tego juz za wiele wracam do mojego starego shitu:P

arabidopsis co ty myślisz że ja to zdradzę :P :P

nie podzielisz sie tajemnicą?? ech--podziel się. akurat dziś Może mi sie przydać :) a co można zrobic abyś uchylił rąbka tajemnicy??