Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lot samolotemm

BOJE SIE LOTU SAMOLOTEM!!!!! POMOZCIE!!!!

Polecane posty

Gość lot samolotemm

POMOZCIE!!!! CHODZI MI O TO JAK TO JEST , ODPRAWA ITP.JAK NALEZY SIE ZACHOWAC PODCZAS STARTU I LADAWANIA.I WOGOLE MAM WIELKIEGO STRESA BO TO PIERWSZY MOJ LOT DO DUBLINA!!

Nie panikuj będzie dobrze,po prostu rób to co wszyscy.Lot samolotem to nic strasznego no może przy starcie trochę nieprzyjemne uczucie ale każdy reaguje inaczej.Mnie też teraz czeka lot też się troszkę obawiam jak zareaguje ponieważ lecę w 33 tyg ciąży. :D

Gość lot samolotemm
BOJE SIE ZE BEDZIE COS NIE TAK , NP JAKIES KATASTROFY .SOBIE UBZDURALAM ZE JAK BEDZIE JAKIS WYPADEK TO JUZ NIE MA RATUNKU :p:p A MOZE KTOS OPISAC JAK TO JEST PRZY STARCIE??

Gość nie ten typ naprawde
Przy odprawie wszedzie Cie pokieruja, nie martw sie o to. W samolocie znajdujesz swoje miejsce, stewardesa pokaze Ci jak zapiac pas itd. Przy wysiadaniu wszystko tak samo, tylko odwrotnie :D

Gość zygaaaa..
Omg, zazdroszczę Ci że to 1 raz! nawet nie wiesz jak super, ja tam się nie bałam jak do Tunezji leciałam, ale moja mama tyle sikała że poźniej się sama z siebie nabijała, naprawdę rewelacja, a pierwszy lot to super przeżycie, a bać się nie ma czego, uwierz i przestan o tym myślec, pozdrawiam:)