Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 oj niedobrze oj

Jestem uzalezniona od komputera

Polecane posty

Go艣膰 oj niedobrze oj

wlasnie odbyla sie rozmowa z moim chlopakiem, mowil ze sie strasznie zmienilam, ze nic mnie nie interesuje, ze stalam sie nudziar膮, ze nie mam zadnych znajomych oprocz tych internetowych, ze on juz nie wie jak ma ze mna rozmawiac nie pracuje, tylko on pracuje. a ja zajmuje sie domem na chwile obecn膮. po wstaniu z lozka siadam od razu do komputera i potrafie tak przesiedziec caly dzien wiem ze on ma racje i chce sie zmienic tylko nie mam pojecia od czego zaczac znajomi do nas nie przychodza bo rzadko kiedy wychodzimy a raczej to ja robie wszystko zeby nie wyjsc bo nie mam ochoty, zawsze sie wykrecam. wszyscy mowia " jak on z toba wytrzymuje"? a ja odpowiadam nie wiem. mowil dzis ze ma dosc, ze nie wie jak mi pomoc a ja slowem nie odezwalam sie nic tylko lzy ciekly po policzku, wiem ze 藕le robie moj dzien wyglada tak ze wstaje o ktorej chce, siadam na komputer, na gg wchodze, sprawdzam poczte, ide z psem a potem siedze do kad moj chlopak nie wroci z pracy, jak juz wroci to zaraz wychodzi gdzies cos zalatwic a ja wracam na koputer i znowu siedze az nie wroci, potem robie kolacje dla nas, on idzie spac a ja siedze do rana czesto na komputerze, a potem spie do 12 w poludnie. nie sprzatam, nic mi sie nie chce zycie ze mnie uszlo juz nie jestem ta przebojow膮, non stop usmiechnieta dziewczyn膮 tesknie za nia i chyba wszyscy t臋skni膮.. pomozcie prosze, nie wiem od czego mam zaczac nie chce byc taka

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oj niedobrze oj
od wibratora te偶 jestem uzale偶niona :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂oneczko777
przecie偶 masz ch艂opaka po co ci wibrator

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj niedobrze oj
m贸j ojciec jest moim ch艂opakiem , mam si臋 z nim seksi膰 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo maj膮 z tego tytu艂u
A probowal cie gdzies wyciagac? Do kina, na spacer? Bo jesli nie to na jakiej podstawie mowi, ze nie wie jak dotrzec? Albo sie nie wie jak, gdy sie wyprobowalo posoby - albo sie nie chce i sie gada od rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiepskie podszywy
kiedy艣 czyta艂am ksi膮偶ki i te偶 potrafi艂am przesiedziec ca艂y dzie艅 z ksi膮偶k膮 teraz te偶 wybieram net i szczerze m贸wi膮c lepiej si臋 czu艂am psychicznie gdy czyta艂am ksi膮偶ki ni偶 teraz trac膮c czas na buszowaniu w necie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiepskie podszywy
艂atwo kogo艣 oceniac ale w sumie chyba 3/4 facet贸w w艂asnie tak sp臋dza czas i oni jako艣 nie maj膮 wyrzut贸w sumienia to my baby mamy wyrzuty je艣li ograniczamy si臋 do netu ty przynajmniej gotujesz dla swojego faceta a wi臋kszosc m臋偶贸w czy ch艂opak贸w gdy wr贸c膮 do domu po pracy to nic poza tv i netem nie widz膮 znak czasu mnie te偶 trudno si臋 oderwac, ale zauwa偶y艂am 偶e gdy nie w艂膮cz臋 rano kompa i robi臋 co艣 innego to jest ok najgorzej gdy w艂膮czam "by tylko sprawdzic poczt臋 i horoskop" a potem siedz臋 8 godzin....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zieeeeeeeeeeeeeeeeeew

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj niedobrze oj
dobra! id臋 sie wysrac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj niedobrze oj
kiepskie podszywy jest dokladnie tak jak piszesz:( ktos sie podszywa:(

Udost臋pnij ten post