Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chciałam

Zepsułam jej zycie...

Polecane posty

Gość nie chciałam

Boze, wlamalam sie mojej przyjaciolce na gadu a odpisal jej chlopak do ktorego czuje mietke. Juz przeciez nie zwroce jej tej wiadomosci, a ona sie zalamie ze jej nie odpisal. Przyznac- boje sie, bo to bedzie koniec. Wiem, jestem podla. Pomózcie mi, błagam!

Gość agatkaa55
Kurcze truna sprawa. moze napisz do tego kolesia z jej gadu: widzialam, ze cos odp ale nie zdazylam przeczytac, bo mi niestety komputer sie zresetowal?

Gość bo mają z tego tytułu
Jeśli jesteś jej przyjaciółką, to się przyznasz. Jeśli się nie przyznasz - to nigdy nie byłaś jej przyjaciółką.

Gość bo mają z tego tytułu
Tak, Agatko - zachęcaj ją, żeby dalej grała "przyjaciółkę" i brnęła w kłamstwo dalej.

przegrałaś życie 🖐️ żeby sie komuś na coś włamywać żal :O możesz albo siedzieć cicho albo się przyznać i ponieść konskewencje twój wybór :D a to pech :P każdy mówi że nie chciał

Gość do tylka z taka....
bez przesady od razu zepsute zycie:o mniej kolorowe tylko:D napisz temy chlopakowi czy cos pisal bo masz problemy z gg i sie szybko wyloguj i nie wchodzic wiecej! wtedy wiadomosc do niej dojdzie inaczej nic z tego jestes glupia dupa a nie przyjaciolka!

Gość skrytka
a ma ta twoja przyjaciółka archiwum w gg włączone? Bo jak ma to wiadomośc jej się zapisała. Gorzej gdy nie ma.