Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnsmutna

nikt mi sie nie podoba, co robic

Polecane posty

Gość samotnsmutna

potrzebuje faceta ale mam problem, bo co sie z kims spotkam to albo mi sie nie podoba, albo ja jemu. wiem, ze nie tylko ja mam taki problem. ale..... na litosc czy mam sie spotykac z chlopakiem ???ktory jakby jest mi obojetny po 1 spotkaniu... (kiedys w ten sposob dawalam szanse i jemu i mnie.. - lecz zawsze na marne, nigdy nie wychodzilo..!) nie wiem co robic. czekac na tego kolejnego? w nieskonczonosc? i nie myslcie, ze szukam idealu!! o nie!! poprostu spoko faceta na poziomie nic wiecej. snutno mi strasznie nie moge znalezc

Gość samotnsmutna
?

Gość vvvvv
masz za duże wymagania

Gość anielicaupadla
to moze sprobuj z dziewczyna jak masz takie wygorowane wymagania ;p szukajcie a znajdziecie :D

Gość valerian
prasa, telewizja , internet wbija ludziom do głowy bajki, że każdy może mieć księcia....wszędzie oglądamy "ładne opakowania" i potem odrzuca nas od " normalnych" ludzi....u mnie na studiach 3/4 samotnych, a każdy z nich wielokrotnie miał okazje.....

normalni może i mieli okazje z których mogło by coś być 🖐️ a tacy jak ja nawet jak mieli \"okazję\" z 1 na 5 lat to i tak nic by z niej nie było :O bo zainteresowanie prysnęło by w kontakcie z żałosną osobowością