Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czema na smutna prawde

Warto byc z gejowatym facetem?

Polecane posty

Własnie. warto byc z taka \'laleczka\'? Zrywa do mnie boski chlopak, jest megaprzystojny i wogole, ale... Wkurza mnie ta jego solara, biala bluza i to ze jest podrywaczem. Wiem, ze mu sie podobam i mu na mnie zalezy, ale jakos nie umie strawic powyzszych punktów. A co Wy na to? Moze któras dziewczyna jest w takim zwiazku?

Gość keryllka
Facet z solarki w bieli? Pewnie marza o nim wszystkie laseczki w miescie, łeee to nie dla mnie!

Gość szuryc
marnujesz sie kobitko! Poszukaj sobie prawdziwego mezczyzny!

Gość jarek to prawda
że masz plastikowe jądra ?

Gość xcbxcvbxdfbx
ty tylko sie umyj :P

Gość bad anel yeaah
ale pytanie zostaje 0 czy warto? Bo sorry dla niego bardziej sie liczy on niz Ty - jego love..

Gość samotna z wyboru
ja bylam 3 lata z metroseksualnym facetem ;> nie ubieral sie w biale ciuszki (mial dosc fajny styl), ale bardzo ale to bardzo dbal o swoj wyglad. kremik tu kremik tam, stopy miekkie jak u niemowlaka, regulacja brwi, solarka, depilacja pach, klaty, jajec, specjalne plyny do meskiej higieny intymnej, dieta, regularny trening itd.. dlugo by wymieniac ;D nie byl absolutnie gejem uprzedzajac Wasze hipotezy (3 lata z nim mieszkalam, mial fantastycznych rodzicow, przyjaciol, nie byl glupi) facet byl obcokrajowcem, moze to go troszke tlumaczy.. poczatkowo cieszylam sie, ze nareszcie mezczyzna, ktory o siebie dba, uzywa nitki do czyszczenia zebow i myje dupe po sraniu. jednak po jakims czasie przejrzalam na oczy i zaczelam dostrzegac jego niesamowity egocentryzm. skupiony byl na sobie i tylko na sobie. inni ludzie istnieli dopiero jak jego potrzeby byly zaspokojone i nic mu nie przeszkadzalo. byl cholernie chimeryczny, ciagle strzelal fochy.. ciagle cos mu nie pasilo..do tego byl pedantem do bolu.. najgorsze, ze wymagal takiej samej perfekcji od swojego otoczenia. ja musialam byc idealnym dodatkiem do jego wizerunku.. nie umialam i nie chcialam temu sprostac, czego konsekwencja bylo nasze rozstanie :) co tu duzo gadac.. to nie jest zly czlowiek, tylko pusty (nie mylic z glupi).. dlatego radze Ci przyjrzyj sie czy ten "Twoj" nie jest za bardzo zapatrzony w te swoja nieskazitelna buziunie... :) pzdr.

Dziekuje, o cos takiego mi chodzilo! sklania do refleksji!

Gość Lamia B.
Też znam takiego :O facet przyjaciółki, rzuciła go po miesiącu. Spostrzeżenia jak u samotnej z wyboru. Ja dostałam na niego alergii po jednym wspólnym wypadzie do kina i knajpy :classic_cool:

Gość gejowaci
ja jestem na nie. facet musi byc facetem, a nie dupą wołową co spedza w lazience wiecej czasu niz ja.