Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peirwsza corka

Mój tata mnie nie kocha...

Polecane posty

Gość peirwsza corka

Brzmi głupio, wiem - mam 16 lat i zero kontaktu z tata. Porozumiewamy sie jedynie po wywiadówkach - wtedy krzyczy na mnie ze jestem zerem i sie zle ucze i nie poto tak haruje zebym takie oceny przynosila. Nie umie z nim rozmawiac, a ja go potrzebuje. Chcialabym miec ojca, bardzo... Dlaczego on mnie nie kocha? Pamietam, jak w dziecinstwie spedzal ze mna kazd wolna chwile, nazywal swoim skarbem, a teraz na moje pytania odpowiada ' zajmij sie soba'...

Gość peirwsza corka
tak, biologiczny...

Gość zakonna
to minie jak się wyprowadzisz i staniesz się niezależna, a jak w odpowiednim czasie obdarzysz go wnuczką lub wnukiem, przypomni sobie że ma córkę którą bardzo kocha, a z którą nie potrafił żyć gdy dojrzewała

Gość nuna.p
a dlaczego mu tego nie powiesz, przypomnij mu te chwile i powiedz ze ci ich brakuje, napewno cos sie zmieni :)

Gość angell so much
Kochanie, nie mwrt sie, moze on po prostu nie umie wyrazac uczuc. Nie róz nic wbrew sobie, nie buntuj sie - moze zrozumie co traci.

Gość peirwsza corka
nuna.p głupio mi tak powiedziec, ze po prostu za nim tesknie, odpowie mi pewnie, ze nie jestem dzieckiem... Kocham go mimo, ze zepsul mi marzenia, ale wybaczylam mu to dawno. chce tylko by był, tak po prostu...

A wiesz co? Ja Cie rozumiem..i to bardzo dobrze..bo to nie jest wcale takie latwe powiedziec mu o tym wszystkim ze nie macie takiego kontaktu jak mieliscie lub czekac az to minie.. Ja za swoim tata tez nie przepadam ale to moj drugi ojciec =[

Gość peirwsza corka
xmeliskox dziekuje, ale co bys mi radzila zrobic? zapomniec o tym, moze dac czas tej sprawie?

Gość wklejajcie
ale co rozumiesz pod "zepsul mi marzenia"?

Gość peirwsza corka
nie pozwolil mi isc do wymarzonej szkoly, uwazal ze lepiej bedzie tu, na profilu do którego nie mam serca i nie umie sie go nauczyc tak jakby on chcial, nie umie spelnic jego wymagan, co mnie jeszcze ardiej dobija....

Gość nuna.p
sprobuj wtedy kiedy cos niemilego ci powie, kiedy cie wkurzy, wtedy mu wygarnij ze sie zmienil, ze kiedys bylo inaczej i ze ci smutno z tego powodu, nawet jak sie poryczysz to nawet lepiej, uwierz. To nie latwe, wiem, ale czasami przychodzi taki ,moment,chwila kiedy zajdzie ci za skore, czyms dowali, zdenerwuje, wtedy najlepiej wybuchnac powodzenia trzymam kciuki

Wydaje mi ze powinnas dac czas..chociaz sama nie wiem. Ja zrezygnowalam. Chodzi o to ze mam siostre. Ta siostra jest jego prawdziwa corka wiec bardziej sie dla niego liczy ode mnie. Przynajmniej tak mi sie wydaje..W kazdym razie jesli to twoj prawdziwy tata to moze zapytaj sie czy niechcialby gdzies razem wyskoczyc na taki dzien tylko Tata i corka..moze to pomoze?

Gość peirwsza corka
bałabym sie takiego wypadu. Tyle lat nie rozmawialismy ze soba, praktycznie tylko zyjackolo siebie, ale majac wlsne swiata. Szkoda, ze nie bylam czastka jego...

No ale z tego co mowisz to chyba ci tego brakuje? Brakuje ci jego..sprobuj odnowic kontakt..Nic na tym nie stracisz a mozesz zyskac:)

Gość wklejajcie
corko powiedz mi tylko kiedy to sie zmienilo? moze on sie cuzje winny temu ze cie zmusil do tej szkoly widzi ze to byl blad i nie potrafi sobie z tym uczuciem poradzic tak to dziala

Gość dziwnaxx
A teraz jak już jest? Bo ja mam podobny problem i potrzebuję twojej odpowiedzi.. :(