Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wacek 28

PILNIE SZUKAM SZKOŁY !!! Pomocy !!!

Polecane posty

Gość Wacek 28

Potrzebuje znaleźć szybko szkołe co wystawia zaświadczenia do WKU. Najlepiej taką korespondencyjną do której jedzie się raz na rok na egzamin. Nie mogę chodzić zaocznie, bo pracuje całe dnie od świtu do nocy i weekendy to jedyne chwile dla żony i dzieci. Wiem, że jest jakaś w Łodzi, ale ta akurat odpada. Może być w każdym mieście.

Gość Migacz....
a do woja marsz - buraku !!!

Gość w Poznaniu
Wyższa Szkoła Bankowości czy jakoś tak, dużo moich znajomych tam chodziło, zjazdy 2 razy w semestrze. Eksternistycznie.

Gość Wacek 28
dzieki, ale czytam tam na stronie : "W związku z powyższym od semestru letniego 2007/2008 będą dla Państwa organizowane zajęcia dydaktyczne w formie zjazdów semestralnych, przy czym zjazdy te będą organizowane w piątki, soboty i niedziele (obecność na ćwiczeniach, seminariach i lektoratach jest obowiązkowa i zajęcia te będą organizowane w okresach przed i poświątecznych oraz w okresach przed sesjami egzaminacyjnymi). " Pracuje w piątki i w soboty do 15:00. Nie mogę tam jeździć :(

Gość jolkaza
Aż nie chce mi się wierzyć , że masz rodzinę, to po pierwsze, a po drugie to sam znajdz szkołę, która za fryko ci coś takiego wystawi. A jak nie byłeś w wojsku to pewnie cię to nie ominie i zawracasz tylko głowę innym.

Gość jolkaza
a jeszcze przyszło mi do głowy,że powinieneś szukać szkoły, która do ciebie przyjdzie - no ja życzę powodzenia.

Gość Wacek 28
szukam, ale lepiej chyba dowiedzieć się od kogoś kto już chodził i ma jakieś doświadczenie z konkretną szkołą. Lepiej się nie wypowiadaj jak masz tak bredzić !

Gość jolkaza
facet to ty bredzisz - przeczytaj sobie w takim razie co sam napisałeś na początku.