Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacprowaty

SZUKAM KSIĘŻNICZKI NA CAŁE ŻYCIE Łódź

Polecane posty

Gość do komiczne.....
tyjesz i tyjesz ciagle...

Gość komiczne tyje bo ciagle
siedzi na tej glupiej kafeterii zamiast klientow w kancelarii obslugiwac :o

nagi pracownik publiczny----------------poruszyla mnie twoja interpetacja, nie wiem co ja teraz zrobie :P buahaha komiczne ----- hehe amunicja sie skonczyla:)

Gość do komiczne.....
komiczny < w swojej stopce powinienes miec 14.01.2008 - stworze realistyczne podejscie do kwestii mojej wagi :)) 1.08.2007 - postaram sie zejsc z wagi do setki 15.09.2007 - postaram sie schudnac do 95 kg 15.10.2007 - postaram sie schudnac do 95 kg

nagi pracownik publiczny---------------chodzilo nam o inne ryczenie-przynajmniej mi, najpierw sie czyta tekst ze zrozumieniem.

nie skonczyla, tyllko pracą zająć się muszę :) ale Tobie nie skonczyła się chęć porykiwania... :) ja niestety, pogrążyłem się juz zeznaniami przed pierwszą komisją śledczą, wiec nie moge wiecej się pogrążyć nawet w tym poście...

komiczne --------wiesz chyba znieksztalciles to slowo porykiwania, ale jesli juz tak je polubiles coz nie zabeira sie dziecku zabawki i radosci wynikajacej z zabawy nia:P haha

Gość kdsgkdsjgfkdasjlkas

zniekształcone porykiwanie, moze zmienić się w łabędzi śpiew :P do tego zmierzam :) i dziekuje Ci skarbie za troskę o moje dobre samopoczucie.. słodziutka jestes :)

po pierwsze nie jestem Twoim Skarbem:P po drugie a probowales, ze wiesz czy jestem slodka?:P amunicja zmienila sie na inna:P hehe hehe doprawdy wyborne:P

nie wiem, czy jestes słodka, domniemuje :P po tym jaka milusia jestes dla mnie w tym poście :P skarbem jestes, bo kobieta która tak mi słodzi, nie znając mnie nawet, to istny skarb... na dodatek porykując kojąco :P

Gość yeez
kacprowaty - sam nadaleś poziom wypowiedzi tego forum , więc się nie dziw teraz, że nie ma na nim kobiety, którą ty byś zaintrygował.Twoja oferta nie była intrygująca a odpowiedzi błyskotliwe.w jakim rejonie Łodzi mieszkasz?

Gość tu ksieżniczka na cale zycie
25 letnia.z Wrocławia... nie wierzyłam ze spotkam swojego ksiecia a tu prosze!:) jest! jeszcze tylko białego konia brakuje a tak poważnie,to chyba wiem jak sie czujesz,mi też brakuje miłości,tego jednego jedynego ale tak sie moje zycie poukladalo ze w tej sferze po prostu nic sie nie wydarzyło a ja nie chcialam niczego na siłę,tylko zeby z kims byc jesli jeszcze tu zagladasz to pozdrawiam Cie serdecznie K.

Gość zagłębiak
jak dla mnie to wynik jakieś 6:4 dla polityczna

nagi pracownik publiczny--------------- a czym mierzysz ten poziom , ze piszesz , ze jest zenujacy??? linijka? jak na razie to sam jestes zenujacy. Widac, ze chesz bardzo zablysnac tyle, ze ci to nie wychodzi. :classic_cool:

Gość aniołek123
\'(...) mówią że gdy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie połowy...jedna trafia do kobiety druga do mężczyzny,natomiast życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy...połowy nas samych(...)\'