Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacprowaty

SZUKAM KSIĘŻNICZKI NA CAŁE ŻYCIE Łódź

Polecane posty

a wy co sie tak na ten samochod uparliscie:P, komiczne a ty jaka masz fure, ze tak sie dpytujesz ksiciunia? :P

ja bym się tak nie śmiał, gdybym miał jakiegoś starego wraka :P w koncu mrozy idą... znów trzeba będzie "na pych" odpalać :P

polityczna to zależy o którą pytasz :P zresztą obie bardzo dobre, ale moje notowania tu i tak ostatnio wysoko stoją :D wiec nie chce ich jeszcze podnosić :P

u kogo wysoko tak stoja Twoje notowania na kafe? buahaha coz za poczucie pewnosci hahaha spadlam z krzesla normalnie:P

podobno samochody lecza u facetow pewne kompleksy :P moze to i sie ciebie tyczy panie Komiczne :P

to wreszcie zwracasz sie do mnie "per Ty" czy "Panie" ??? :P samochody nie leczą kompleksów, ale spełniają tę samą funkcje, ktorą kiedyś spełniał posiadany oręż, zbroja itp...

zwracam sie tak jak w danym momencie mi sie podoba, np., teraz Komiczne czyli per ty jak to okresliles:P a wiesz, ze krowka ktora duzo ryczy malo mleka daje???:P

niech Ci będzie... w tym momencie musimy ustalić, czego przenosnią jest owe ryczenie

Niech Ci bedzie?:P a przepraszam bardzo to ty rozdajesz karty czy co?:P My musimy ustalic?:P chyba ty musisz ustalic bo ja wiem czego dotyczy tzw. "ryczenie" :P

Wyraziłem przyzwolenie na przyjęcie Twojej interpretacji :P:P Oraz - skoro Ty wiesz, czym jest ryczenie, to musisz podzielic sie ze mną tą wiedzą bysmy mogli ustalić wspólną władnię tego przysłowia :D

Wyraziłem przyzwolenie na przyjęcie Twojej interpretacji :P:P Oraz - skoro Ty wiesz, czym jest ryczenie, to musisz podzielic sie ze mną tą wiedzą bysmy mogli ustalić wspólną władnię tego przysłowia :D

wyrazilem przywolenie hahaha komczne naprawde komczne:P :P :P a ty az z wrazenia wkleiles 2 razy ta sama wypowiedz:P hahaha ja nie musze sie niczym z nikim dzielic:P tymbardziej z zadufanymi pismakowymi kafeteriuszami:P

wkleiłem 2 razy z obawy, że nie doczytasz całości :P oraz, jak widzę, ukrywasz swoj brak zrozumienia uzywanego przez Ciebie przysłowia, jkaimis retorycznymi wybiegami sugerującymi Twoje głębokie poczucie wolnosci osobistej

Zglosilem temat do usuniecia ale jak widac bezskutecznie :O Po co cianiecie ta slowna farse ?? Nie ma tu kobiety ktora zaintrygowalaby mnie swoja blyskotliwa odpowiedzia.. wiec na co liczycie? Smiejecie sie ze napisalem o BMW i co tak przezywaci?ZAZDROSCicie?? Traktuje moje auto jako rzecz pomagajaca dostac mi sie do pracy kazdeg dnie..i tyle..

Zglosilem temat do usuniecia ale jak widac bezskutecznie :O Po co cianiecie ta slowna farse ?? Nie ma tu kobiety ktora zaintrygowalaby mnie swoja blyskotliwa odpowiedzia.. wiec na co liczycie? Smiejecie sie ze napisalem o BMW i co tak przezywaci?ZAZDROSCicie?? Traktuje moje auto jako rzecz pomagajaca dostac mi sie do pracy kazdeg dnie..i tyle..

chyba ta obawe wyraziles z wlasnych doswiadczen:P, nie czytajac do konca wypowiedzi innych:P widzisz?:P masz oczy supermena?:P " brak zrozumienia uzywanego przez Ciebie przysłowia, jkaimis retorycznymi wybiegami sugerującymi Twoje głębokie poczucie wolnosci osobistej" naprawde marna prowokacja zmuszajaca niby do tego zeby rozmowca napisal co w danym temacie mysli :P

Czy ja już mówiłem, ze mam na nazwisko Rappaport, Baruch Rappaport? I pewnie dlatego jestem tutaj, tak postponowany :O

marna nie marna, ale jednak masz juz ochotę napisac mi, o czym tak naprawde myslalas, rycząca w tym poscie krówko :P Ps nie napisales jakie to BMW masz autorze

może nie wiem, może wiem... Byczek Fernando był miłym stworzeniem, ale mnie w przeciwienstwie do niego pszczoła nie dziebnęła... zachowuje stoicki spokój, nawet pod wpływem Twego ryczenia :P

:P:P:P wiesz uczepiles sie tego ryczenia jak rzep psiego ogona, zle interpetujesz pewne sprawy. i niestety wszystkiego nie wiesz, a moze nic nic nie wiesz w porownaiu z tym wszystkim:P

nie uczepiłem się ryczenia, tylko Ty ciągle mi porykujesz - wiec trudno mi raczej zapomnieć.. a co do stanu mej wiedzy - Ty nie wiesz co ja wie, ja nie wiem czy wiem to co Ty... czyli ogolnie mam zagadkową sytuację...

jezeli uwazasz, ze to jest "ryczenie" to gratuluje wiedzy:P i jesli piszac , ze ja "rycze" chcesz mnie sprowokowac to znowu zly pomysl:P

im bardziej chesz udowdnic poziom swojej wiedzy, inteligencji i blyskotliwosci a takze hmm...doskonalosci po prostu nadzywaczjnie pograzasz sie:P :) :P :classic_cool:

Gość do komiczne.....
komiczne ==> ale ty GRUBAS jestes!!! :P