Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Anka***

Help!! Przez nadmierną jazdę na rowerku za bardzo napakowałam uda! Doradźcie!

Polecane posty

Gość ***Anka***

Nogi zawsze miałam szczupłe- jakieś 3 miesiące temu zaczęłam intensywnie jeździć na rowerku stacjonarnym- głównie żeby schudnąć z pupy- bo to zawsze było moim największym problemem:( Przez te 3 miesiące rzeczywiście schudłam 3 kg- z 59kg na 56 i to tylko od samych ćwiczeń- bo nie stosowałam jakiejś specjalnej diety (ogólnie starałam sie mniej jeść). No i niby wszystko ok- 3 kg mniej, spodnie luźniejsze, pupa jakby trochę mniejsza... ale jak zobaczyłam swoje NOGI na zdjęciu....!!!!! Masakra! Zawsze miałam szczupłe- a teraz w udach widać mi takie wypukłe mięśnie :((( Proszę!!! Poradźcie coś!! Czy jest jakiś sposób żeby te wyrobione mięśnie zlikwidować- SPALIĆ, WYSMUKLIĆ, nie wiem- COKOLWIEK!:( Cały czas nie wiem co zrobiłam źle?? - przecież nie jeździłam na zbyt wielkim obciążeniu- tylko na takim średnim...a może jednak właśnie takie średnie też jest niewskazane???... już sama nie wiem...w każdym razie nie o taki efekt mi chodziło- chciałam wymodelować pupę i słyszałam/czytałam, że rowerek pomaga- a tu coś takiego..:( :( Co powinnam zrobić? CAŁKOWICIE ODSTAWIĆ JAZDĘ, czy też może ROZKRĘCIĆ NA NAJMNIEJSZE OBCIĄŻENIE- TAKI ZUPEŁNY LUZ- I TAK JEŹDZIĆ- TO WTEDY WYSMUKLĘ TE NOGI I SPALĘ TE MIĘŚNIE... Ratunku! :( poradźcie coś, - bo już się załamałam

Gość to je rozpakuj

Gość ***Anka***
Bardzo zabawne- ale ja naprawdę szukam porady kogoś, kto albo się na tym zna- albo miał podobny problem- a wiem, że są tutaj dziewczyny. które ćwiczą i uprawiają różne sporty- więc może one coś mi doradzą. Natomiast jeśli ty chcesz się tylko nabijać z ludzi to nie wiem po co w ogóle wchodzisz na forum :(

Gość sprobuj an FORUM -DIETY

Gość ***Anka***
Dzięki:) zawsze to jakaś porada:) pójdę tym "tropem"