Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytam Pytam Pytam

Nokia 3110 classic i mały problem

Polecane posty

Kupiłam nową, wszystko OK. Do wczoraj. Włożyłam kartę pamięci 1gb kingstona, wgrałam trochę rzeczy m. innymi motywy. Weszłam w motywy na tej karcie żadnego nie otwierałam Wyświetlacz zaczął migać jak szalony i tak kilka razy, 2 razy się nawet wyłączył :O A dziś przez nokia pc suite weszłam na \'\'dysk\'\' telefonu i obok folderu galeria było chyba 7 czy 8 jakis dziwnych ikonek :O usunęłam wszystkie, ale przeraża mnie to :O co to ma być ;(

Gość mnie to by
przerazily te ikonki wokol galeriii ostatnio to bylam w galerii echo w tesco:D

a tak na poważnie może ktoś wie, telefon z drugiego końca Polski nie chcę go od razu odsyłać na gwarancję. dodam, że przed chwilą zmieniłam softa z 5.01 na 05.50 czy coś takiego :P

Gość x men
Ten telefon tak ma, dużo ludzi skarży się na problemy z kartami pamięci w tym telefonie. Raczej nic nie zdziałasz, w każdym razie ja nie doradzę. Chyba pozostanie zmienić kartę pamięci na inny model, innej firmy. Poza tym Kingston obecnie nie ma dobrej opinii. Jakość ich kart pamięci mocno się pogorszyła.

Gość x men
wiele czytałem o tym modelu i problemach z kartami pamięci np restarty telefonu, albo historie typu działało dobrze a potem przestało :classic_cool: Kup sobie czytnik kart pamięci za 10 zł i sformatuj tą kartę pamięci w telefonie:D

formatowałam przed chwilą chyba z 6 razy :classic_cool: mam czytnik i adapter, wcześniej formatowałam na kompie, ale czytałam, że to trzeba na telefonie bo formatuje się innym systemem plików ( FAT 16? : O ) EEEE nic się nie da z tym zrobić? mam czekać aż łaskawie ktoś stworzy nowego softa bez błędów i luk ?:(:(:(

Gość x men
Sformatuj na NTFS a dopiero potem na FAT16