Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

jak ta woda spływa.

Polecane posty

odpływ w mojej wannie ma 7 małych dziureczek, kiedy spływa woda tworzy się jeden malutki wir, który wędruje pomiędzy tymi otworkami. Dlaczego nie tworzy się jeden duży do wszystkich otworów jednocześnie?:O

a obraca sie zawsze w jedna strone :D ale to juz chyba wiadomo dlaczego :classic_cool: choc jak bylam dzieckiem to mnie to zastanawialo ;)

a marzenna skąd Ty to wiesz, ze tak jest? moze się wlasnie towrzy ten co Ty myślisz, ze sie nie towrzy, tylko nie masz jak podejrzeć i myslisz, ze to tamten a nie ten... :)

anuska ja się tej wodzie dzisiaj tak przyglądałam.Świat jest taki dziwny:O

Gość ekspert komisji d/s wirów
Nie mam czasu tego wyjaśniać...

taa:O na życie nie mam wpływu, na wir w wannie nie mam wpływu...😭 A ja bym tak chciała,go odkręcić.

Gość biegnij na
drugą półkulę :P tam się kręci w drugą strone :P

no nie wiem czy to sie tak da...:o ja na przyklad czesto nie mam wiru, bo mam stare rury i nad wirem musze pracowac stosujac kreta... OMG...dzis moj hydralulik przychodzi...🌻bym zapomniala!

Anyśka🌻 znowu przychodzi? To juz chyba romans:D Ja też mam stare rury, u mnie wir pojawia się, kiedy tej wody jest juz malutko. Ciekawe gdzie on jest jak go nie ma?:O

anuśka- czemu? Stało się coś? Dla Ciebie 3 to dużo ,czy mało? Teraz wychodzę, napisz mi tu albo tam u nas. Będę się teraz martwić o Ciebie.🌻

:D ja mówiłam o wirze a nie o hydrauliku:D a atrakcyjny on jest? a masz ochotę się umalować?