Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28juzprzyszla mama

Wpadlam z facetem, co teraz?

Polecane posty

Gość symetria hash
debilka jedna :-o masz za swoje :-p zamiast sie zabezpieczac ty uzywalas gumek a to tak jakbys niczego nie uzywala, dobrze ci tak, moze to cie czegos nauczy :-p teraz facet kopnie cie w dupe a po jakims czasie zostanie zalozony kolejny idiotyczny topik w stylu CZY PANNA Z DZIECKIEM ZASLUGUJE NA MILOSC :-o

Gość tasiemkaaaaa
on chyba tez ma cos do powiedzenia... zreszta nie jestes dzieckiem trzeba bylo liczyc sie z konsekwencjami, a teraz je poniesc.....

a jak nie chcesz dziecka, zawsze mozesz je oddac, a jesli nie jest za pozno - usunac, tylko to troche bedzie cie kosztowac.

Gość 28juzprzyszla mama
Po pierwsze nie jestem gotowa na dziecko. Nie wyobrazam siebie jako mamy. Po drugie chyba nie mam uczuc macierzynskich:(

Gość Bdjddjf
"zamiast sie zabezpieczac ty uzywalas gumek a to tak jakbys niczego nie uzywala" o! to ciekawe, wyjasnij :)

Gość 28juzprzyszla mama
Do osoby wyzej. gdybym mogla to bym brala tabletki wiec przestan na mnie najezdzac. Zabezpieczalam sie . Czy to, ze nie moge brac tabletek znaczy, ze mam unikac seksu do konca zycia? Po 2 na tabletkach tez mozna wpasc-zejdz ze mnie

ja tylko w kwestii tabletek i soczewek!! nie zawsze tak jest ja nosze szkla i biore tabsy i nie mam zespolu suchego oka choc gin mi mowil ze moze wystapic!!! wiec zaryzykowalam i nie ma wiec lykam dalej!!! a co do ciazy to bedzie dobrze strach ma zawsze wilekie oczy!!! jak oswoisz sie z ta mysla bedzie dobzre!! zobaczysz!! a moze chlopak zareguje w ogole inaczej niz piszesz scenariusz!! jak ma tyle lat co ty to moze nawqet sieucieszyy!!! dowiesz sie jak mu powiesz!! a jak nie niech spada tylko kase zostawi na alimnety:P nie na aborcje gluptasie!!! powodzenia

Gość symetria hash
gumki daja najmniej % pewnosci ze jest sie bezpiecznym, zawsze moga byc mikropekniecia ktore moga zalatwic sprawe:-p najpewniejsze sa tabletki i jak ktos nie chce dzidzi to niech tego uzywa a nie pozniej ryczy :-o

bedzie dobrzenie panikuj!!! jak nie czujesz uczuc to przyjda wierz mi!! a jesli chodzi o bycie to nie masz wyjscia!! ciesz sie ze nie masz jak to sie mowi 15 lat wtedy bylby pewnie duzo wiekszy i bolesniejszy problem!! dziecko najlepiej urodzic do 30!! wiec zdazysz:)

Gość kobieca ladyy
pewnie swoimi tipsami przedziurawilas gumke nakladajac mu ja na penisa, i dobrze ci tak ty pusta anorektyczna tipsiaro :-p

Gość 28juzprzyszla mama
i mam zostac stara panna z dzieckiem albo byc z facetem, ktory trwa przy mnie z litosci bo jest dziecko? przegralam chyba zycie nie chce tego dziecka

Gość nojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ska wiez ze wpadlas? jestes pewna? ile czasu minelo od stosunku? wiecej niz 72 godziny?

Gość kochanaa
ty a moze on cie kocha i marzy o tym by z tobą życ nie wzielas tego pod uwage??? :D

Gość tasiemkaaaaa
a po aborcji bedziesz miec do siebie wyzuty ze to zrobilas..... fakt trzeba bylo uwazac przy poznawaniu faceta :P jestem zdania ze patrzysz teraz tylko na siebie "on bedzie ze mna z litosci:9 - skreslasz faceta na wstepuie, "ja nie chce tego dziecka..." jak jestes w ciazy to juz nie mozesz snobistycznie patrzec tylko na siebie.... wypowiadajacy sie wczesniej mieli racje jak cos bedzie burkal kopnij go w d*** bierz alimenty i ciesz sie ze dane Ci wogole bylo zostac mama !

Gość koks
ty pusta dziwko gdzie takie qrwy sie rodza?

Gość 28juzprzyszla mama
Ciezko bedzie z alimentami bo to co on naprawde zarabia to wszystko na boku roboty a do reki dostaje malo. Juz przewiduje czarny scenariusz.

mozesz laskawie odpisac?

Gość 28juzprzyszla mama
Bo spoznial mi sie okres, poszlam do gina i jestem w ciazy. Kochalam sie przy uzyciu gumki, od razu po stosunku sprawdzilismy gumke, nic nie przeciekalo. Szok.

aha czyli tabletki "po" juz nie uzyjesz :o

Gość 28juzprzyszla mama
niestety nie, wtedy nawet nie myslalam o tabletce po bo gumka wydawala sie byc cala, nie wiem jak moglo sie cos wydostac stamtad...

matko kochana \" no to albo dopiero sie dopiero poznawaliscie albo chodziliscie do łózka\" dziewczyna ma 28 lat, nie 18 ze bedzie czekac 2 lata az wreszcie do czegokolwiek dojdzie, w pewnym wieku jest to po prostu naturalna kolej rzeczy, ale jest roznica ze po 3 miesiącach ze sobą sypiają między tym ze będą mieli dziecko naprawde czasami nie rozumiem o co wam chodzi z tym najezdzaniem:O

Gość tasiemkaaaaa
KOKS nie ma sensu jejteraz wyzywac.... Ty teraz wszystko widzisz w czarnych barwach.... a los lubi byc przekorny i okaze suie jeszzce ze wszytsko bedzie ok a Ty z politowaniem za pare miesiecy przeczysasz to co tu pisalas. W pozniejszym etapie ciazy jak poczujesz maluszka to napewno nie bedziesz zalowac decyzji, nie mowiac o tym jak go zobaczysz:) Juz uprzedze twoj scenariusz o braku uczuc, zawsze mozna oddac dziecko do adopcji, jest wiele par ktore nie moga miec dzieci, ale decyzja nalezy do Ciebie.

Gość koks
qrwo a ze mna tez sie mozesz tak poznawac? Chetnie cie wypierdole a potem kopne w krzywa dupe i powiem sajonara dziwko spierdalaj do smieci bo tam twoje miejsce!!n Alimentow by sie chcialo? Dupa podana - dupa sprzedana a teraz wypierdalaj bo ci w ryj jebne! suko!!

Gość koks
siemkaaaa sorry ale dla takich szmat nie ma litosci - niech wie ze jest zwykla sciera!!

Gość tasiemkaaaaa
koks .... nie podwzam twojej opnii ale teraz to nie ma sensu... ale jezeli Ci sie lze zrobilo :classic_cool: trudno ok

Gość Bigoska
koks--> powalony/a jestes

Gość tasiemkaaaaa
lzej :P

28juzprzyszlamama------- a co to dziecko winne ze je poczeliscie? znam dziewczyny ktore majac po 17 lat wpadly, zdecydowaly ze dadza rade ze poniosa odpowiedzialnosc i naprawde sa dobrymi mamami.i tez napewno nie byly gotowe na dziecko.