Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poradźcie mi proszę

Złe samopoczucie po tabletkach antykoncepcyjnych.

Polecane posty

Gość Poradźcie mi proszę

To moje pierwsze opakowanie Yasminelle. Wzięłam dzisiaj czwartą tabletkę i od dwóch dni boli mnie głowa i jest mi niedobrze. Czy powinnam odstawić tabletki, czy organizm się przyzwyczai i mi przejdzie?

ja na początku tez sie kiepsko czułam (brałam mercilon), szczegolnie dokuczały mi zawroty głowy, ale generalnie jest tak ze przez pierwsze 3 opakowania orgaznizm sie przyzwyczaja wiec postaraj sie wytrzymac chociaz do konca pierwszego, jak bedzie bardzo źle to najwyżej odstawisz wtedy, mi przeszło po pierwszych 2 tygodniach

Gość Poradźcie mi proszę
2 tygodnie? To długo, no ale trudno postaram się przeczekać. Jak będzie gorzej to najwyżej pójde do lekarza. Ale z tego co piszesz, to oznacza że to normalne reakcje organizmu?

Gość sgds
Ja też tak miałam przez ok. 2-3 tygodnie - lekarz zapowiadał, że takie objwy mogą się pojawić, potem było ok.

wiesz no nie wiem... niektore dziewczyny sie dobrze czują cały czas, od początku, a niektore nie... ale fakt, że organizm musi sie przyzwyczaic do hormonow i roznie reagują rozne kobiety

Gość Poradźcie mi proszę
No to w takim razie poczekam jeszcze ok 2 tygodni, albo najlepiej do końca opakowania. jak nie przejdzie, to odstawię albo wybiorę się do lekarza.

mnie bolała głowa przez pierwsze op. potem przeszło teraz juz mija rok odkąd jestem na tabletkach i czuję się swietnie poprawiła mi się bardzo cera i włosy .