Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

RzeczNIEpospolita Babska !!!!

Polecane posty

pomarańcza boli Cie to że nie bedziesz juz nas czytala:D:D:D:D

gwiazdomorska ja wypierdalac nie bede bo jestem tu 2 lata, pisze pod zaczernionym nickiem i sie nie kryje, a cwianiokwac to spier... na inne forum, bo czytasz nas, nie udzielasz sie wogole, piszesz pod pomaranczowym nickiem i dajesz jakies swoje madrosci na temat tego czy tamtem upadnie czy nie, ze teoria cos tam, a *uj Ci do tego jak Cie nie znamy wiec ZEGNAJ 🖐️🖐️🖐️🖐️

Gość gwiazdomorska
tak, "Cie nie znamy"

Gość gwiazdomorska
slabe jestescie i tyle.TEoria napisala ze przeniosla forum na prywatne to i wy odrazu tez tak chcecie.ONa jakies guru jest wasze czy co.

Gość gwiazdomorska
tobie powinno byc gorzej ze nie masz wlasnego zdania i papugujesz za reszta

a co do pomyslu forum, zostało to odświeżone bo już Agu pisala o tym , ale wtedy nie było takiego ataku pomarańczek jak ostatnio, bo moze bysm,y sie na forum nowe nie zgodzily a ze tu jest jak jest to nie ma sensu o swoich osobistych sprawach czytać. ksiażeke sobie pomaranczo poczytaj i doucz sie troche a nie nas :D

ojej :O znowu to samo z pomarańczami :P a u mnie cinko z autem - czekam aż mój wróci - pewnie jutro :)

znowu ktos niedowartosciowany sie wpierdala tam gdzie nie powinien :O jakie ludzie maja problemy nosz...

A mi sie tam zaczyna podobac:) I szkoda ze wczesniej nie zdecydowałysmy się na takie prywatne forum ;) Oczywiscie takie jest moje zdanie:)

No ja jak tam weszlam to mowie jaaaaaaaaaaaaaa jak glupioo i wogole, ale teraz jest calkiem fajnie i tez mi sie zaczyna podoba :):):) A wogoell kto zalozyl to forum Loza czy Aguu bo nie wiem

ejjjjj ja sie tak nie bawie :O nie zdarzylam sie rozejrzec na tym forum new a juz do niego nie mam dostepu, jakis blad wczytywania :( jaka kicha no...

Martus- Ty spac nie mozesz?? Ja uciekam na egzamin, ale sie boje!! :-( Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!

Cześć babeczki. Jeszcze jestem. Kolejna zmiana planów. Misiek jutro wraca.Czekamy razem na oferty i dopiero wtedy pojedziemy

Kingus Justa 🖐️ no nie moge :O jestem po raz kolejny umowiona z bylym szefem dzis na 10.30 znowu mnie wyrolowal i mam nadzieje ze dzis odzyskam w koncu to co moje!!! jakby co blisko mam do IP... Kingus powodzonka zycze, Justys uda sie Wam, zobaczysz 🌼 ;)

hej z rana! eeee co to za nowe forym znowu wymyśliłyście?ja juz nie wiem gdzie mam pisać noo:P a jak ja mogem sie tam dostać?;)

hej Wesolutka trzymam kciuki znów pomarańcze....

Angi - proszę podej maila i już się przyłączysz:) kurczę- teraz widzę że wraz z miom nowym programem do poczty straciłam WSZTSTKIE kontakty:O