Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalarzyna_23

Kobiety- ile miałyśie partnerów?! sondaż

Polecane posty

do ola 21 - pierdzielisz jak potłuczony - bez urazy :P Dziecko kochane, na jakim Ty świecie żyjesz. Kobieta to nie bydło, które znakuje sie po każdym seksie z nowym partnerem i to z iloma facetami spała, wie tak na prawdę tylko ONA. Od jej dobrej woli zależy, czy Ci powie, czy nie :P:P

Gość do ola_21
nie dziewice, ktore chca prawiczkow sa zalosne

Gość do ola_21
ale przynajmniej jak mi powie liczbe ktora nie bedzie mi sie podobala to bede wiedzial, ze nie moge z nia byc. przynajmniej czesc z gory w ramach selekcji odrzuce. mam nadzieje, ze nie trafie na taka co klamie

"hmmm... a moze my tez bylybysmy dume gdysmy byly pierwsze dla swoich facetow??!! " szczegolnie gdy oni mieli by przed nami 10 albo jeszcze wiecej partnerek :o

Gość do ola_21
ja nie mialem tyle partnerek, dlatego nie chce kobiety, ktora miala duzo facetow, wole te porzadniejsze, bo sa bardziej wartosciowe. kobiety, ktore jeszcze nie znaja smaku seksu bez milosci sa najlepsze

do ola 21 - nadzieja matką głupich, ale... :P Jak będzie sprytna i będzie znała Twoje podejście, to po prostu nie powie całej prawdy. Kobiety też czasem potrafią być przebiegłe :)

Gość do ola_21
poza tym takiego kierunku jak seksuologia nie ma, wiec autorka klamie. to specjalizacja medycyny lub psychologii

do ola 21 -> nigdy nie wierz koiecie- dobra rade ci dam, nic gorszego na swiecie nie przytrafia się wam :P

Gość do ola_21
i bedzie chciala byc ze mna, ze swiadomoscia, ze jakbym znal prawde to bym ja mial za szmate? na pewno. bo ja bym nie chcial byc z kobieta i cos ukrywac przed nia, wiedzac, ze znajac prawde nie chcialaby mnie

Gość fdsfds
" ststyski sa nieublagalne! tylko co 6sty uprawia seks z wielje milosci... reszta robi to 'za potrzeba' " a wg statystyk, biorac z tych wypowiedzi, z kobietami jest tak samo, 1/6 uprawiala z milosci, reszta dla zabawy

do ona 21 - kobiety są różne i różne "cele" im przyświecają. Dla niektórych nie będzie to żadnym moralnym problemem - być z Tobą i zataić paru facetów na koncie.

Gość do ola_21
szkoda, ze porzadnych, przyzwoitych kobiet, ktora na dodatek sa ladne i nie znaja smaku seksu bez milosci jest taka malo :(

niby tak, ale z tego powodu kobiety sa wyzywane, a fcetom sie gratuluje ze mieli tyle lasek i dobrze sie bawili :o

Gość do ola_21
umiem mysle rozpoznac wrazliwa, wartosciowa, czula, kochajaca, kobieca kobiete z dusza i sercem, wiec raczej puszczalskiej nie wybiore

Gość fdsfds
to co to za kobieta, ktora sie puszczala, a teraz w dodatku oszukuje faceta? I nie bedzie to dla niej "moralnym problemem"? To jakas suka bez uczuc :o

Gość do ola_21
18:07 Nectarine -swoj wiek -liczba partnerów -czy byl to seks z milości czy jedynie zabawa -kiedy rozpoczełyście inicjacje seksualna - 20 lat - 2 - pierwszy wielka milosc, drugi zaangazowanie w zwiazek - 17 lat a zaangazowanie w zwiazek to nie milosc? dla mnie chore sa zwiazki bez milosci, moze nawet bardziej niz sam seks bez milosci

O mężczyznach można powiedzieć to samo. Ilu pieknie pieje o wielkiej miłości itp. itd. by tylko przelecieć panienkę, a potem ona płacze bo nocach, bo on już jej nie kocha. A on chciał się tylko zabawić...

Gość do ola_21
ja taki nie jestem, to mnie kobiety porzucily, a nie ja je

bylam w tym zwiazku bo mi zalezało na tym czlowieku... czekałam na milosc bo widziałam taka nadzieję... jednak nie przyszła. różnie w życiu bywa.

Gość fdsfds
to juz nie moja wina, ze dajecie sie nabrac na piekne slowa i nie potraficie odroznic cwaniaka od normalnego faceta, chociaz do cwaniakow was ciagnie, to pewne.

Gość do ola_21
przynajmniej deska nie jestem dziewica jak ty

Gość do ola_21
jednak i tak wole dziewice, niz kobiete, co uprawiala juz seks bez milosci

19:11 do ola_21 przynajmniej deska nie jestem dziewica jak ty 19:11 do ola_21 jednak i tak wole dziewice, niz kobiete, co uprawiala juz seks bez milosci To o co Ci chodzi?:D Bo nie bardzo rozumiem.. Masz autyzm?:) Sam jesteś przechodzony i masz nieświeżego kabanosa, a oczekujesz dziewicy... Żałosne🖐️

19:13 jestem deską przegrałam życie 19:11 do ola_21 przynajmniej deska nie jestem dziewica jak ty 19:11 do ola_21 jednak i tak wole dziewice, niz kobiete, co uprawiala juz seks bez milosci To o co Ci chodzi? Bo nie bardzo rozumiem.. Masz autyzm? Sam jesteś przechodzony i masz nieświeżego kabanosa, a oczekujesz dziewicy... Żałosne Popieram. albo wymagasz dziewicy i jestes prawiczkiem, albo nim nie jesteś i nie powinna cie obchodzic przeszlosc dziewczyny, a przynajmniej do tego stopnia jaki przedstawiasz na forum.

A jak kobieta miała, dajmy na to 6 partnerów, ale z każdym była z miłości to co??? Też wrzucisz ją do worka z napisem "dziwka" ???

Gość wiesz naren
nie jestem prawiczkiem, nie przepadam za dziewicami, ale wole dziewice niz kobiete co uprawiala seks bez milosci. mialem 2 partnerki z milosci, wiec pasuje mi najlepiej kobieta co miala 2 partnerow z milosci