Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalarzyna_23

Kobiety- ile miałyśie partnerów?! sondaż

Polecane posty

Gość vjkfvjkdnlfkhnkdlgfhjt
-mam 27 lat -8 mężczyzn, 2 kobiety -z miłości sypiałam z 3 mężczyznami, z resztą to było oczarowanie, albo zabawa -wiek inicjacji - 20 lat

Gość tyle w tym temacie
ilośc partnerów ma znaczenie tylko wtedy gdzy jedno już ma doświadczenie i drugie nie . w przeciwnym razie ilośc nie ma znaczenia

Gość fdsfds
"A jak kobieta miała, dajmy na to 6 partnerów, ale z każdym była z miłości to co??? Też wrzucisz ją do worka z napisem "dzi**a" ???" 6 facetow z milosci? To musi miec z 40 lat, chyba ze dla niej milosc to to samo co zauroczenie

do - wiesz naren - no takie podejscie w sumie moze byc :P ja tez preferuje kogos o podobnym doswiadczeniu jak moje ;)

Gość do ola_21
nie chcialbym miec kobiety co miala 6 partnerow. poza tym 6 facetow to mogla kochac kobieta w wieku 40 lat, a nie 20-25 letnia dziewczyna, bo to za krotki czas

Gość do ola_21
no wiesz naren to bylem ja

do - tyle w tym temacie- masz racje. moze gdy oboje juz mieli partnerow tez to ma jakies znaczenie ale juz na pewno nie takie duze jak w przypadku doswiadczonej tylko jednej osoby w zwiazku.

Gość 54345435
1. 27 2. ok. 50 3. Róznie 4. 17 Dodam że muszę okłamywać partnera co do ilości byłych - niestety. Poprzedni tego nie zaakceptował, więc nie będę ryzykować kolejnym rozstaniem. Obecny myśli że jest czwartym. 👋

Gość do ola_21
i to, ze nie jestem prawiczkiem, to znaczy, ze przeszlosc mnie nie obchodzi, nie chce szmaty. nie chce kobiety co miala seks bez milosci i spala z wieksza iloscia facetow niz ja mialem kobiet

Gość do ola_21
ja mialem 2 partnerki z milosci, dlatego nie chce kobiety, ktora jest mniej porzadna ode mnie

A dlaczego nie??? Teraz już 14 latki mają chłopaka, w którym są zakochane :) Więc do 25 lat spokojnie mogłaby sie taka i 4 razy zakochać. Ciągnę ten temat uparcie, ale zaciekawiło mnie :P Dlaczego w dobie, kiedy seks nie jest już tematem tabu, mężczyźni, którzy nie są prawiczkami, wymagają by ich partnerki były dziewicami najlepiej. Strach przed porównaniem do poprzednich kochanków? :)

Gość fdsfds
Gosia27 - to nie jest milosc :o tak samo jak ludzie zakochuja sie przez internet, wielce zakochani, a nic w zasadzie o sobie nie wiedza. a to, ze seks nie jest tematem tabu nie usprawiedliwia puszczalstwa

Gość do ola_21
nie boje sie porownania. cenie sobie u kobiet moralnosc, wrazliwosc, cieplo, czulosc, wyrozumilalosc, kobiecosc, uczuciowosc, romantyzm, wazne zeby byla kochajaca

Gość do ola_21
wole kobiety dosc delikatne

Czy to była miłość, czy nie, można stwierdzić z perspektywy czasu. Dla zapatrzonej w swojego ukochanego 14-latki, to największa miłość na świecie. Nie neguję, że szukacie mało doświadczonych kobiet. Tak, jak dla mnie poczucie humoru u faceta jest nieodzowne, tak u Was - mała ilość partnerów. Oki. Tylko dlaczego te, które nie miały jednego faceta, obrzucacie takim błotem??

Gość katarzyna_23
tzn. powiem tak... dziekuje serdecznie wszykim ktorzy sie zaangazowali w moja ststystyke... ale nie panu 'do ola_21' powoedzmy ze troszke zmienil moj temat wodzący...

Gość fdsfds
"Tylko dlaczego te, które nie miały jednego faceta, obrzucacie takim błotem??" a w ktorym miejscu? :)

Gość aoife
- 28 - ok 10, nie chce mi się liczyć - i to i to - 21 żeby zatkać gęby wszystkim ujadaczom forumowym dodam że mój chłopak wie ilu było przed nim i mu to nie przeszkadza.

Gość No ile
Kalarzynko 23 ile potrzebujesz wypowiedzi ?? czy już nie jest dość ???

Gość fdsfds
katarzyna_23 - ale za to ciagle podbija 🖐️ swoja droga, nie radze brac na powaznie wszystkich odpowiedzi (zwlascza tych, co mieli 50 partnerow), ludzie maja wyobraznie...

ależ proszę ;) : 27 lat 3 1 - miłość, 2 - zauroczenie, fascynacja, jakies tam uczucia 18 lat

do ola_21, znów wlazłeś dewiańcie i trujesz swoimi głupimi poglądami każdy topik. Załóż sobie topik jak ten zboczeniec co zbiera stare ciuszki i pisz sobie dowoli jak on. 300 wpisów 250 jego 40 podobnego zboczeńca i 10 typu spadaj palancie i mocniejsze

"ja nie mialem tyle partnerek, dlatego nie chce kobiety, ktora miala duzo facetow, wole te porzadniejsze, bo sa bardziej wartosciowe. kobiety, ktore jeszcze nie znaja smaku seksu bez milosci sa najlepsze" - dla przykładu :) Znaczy te, co miały więcej facetów są mniej wartościowe :P - czepiam się - wiem :)

Gość SFGSFDGFSG
JA JEDNEGO I NA TYM CHCĘ POPRZESTAĆ

Gość a ja dodam że
27lat 11 z miłości - 1, reszta zauroczenie, nigdy dla zabawy 17lat