Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalarzyna_23

Kobiety- ile miałyśie partnerów?! sondaż

Polecane posty

Gość do ola_21
do aoife - ale twoj chlopak pewnie mial tyle samo, albo wiecej ;) Gosia27 - nie mowie, ze sa mniej wartosciowe, ale do mnie nie pasuja, nie sa mi pisane, nie sa w moim stylu, nie sa dla mnie, nie zaspokajaja mojej meskiej dumy, zwiazek z taka bylby dla mnie swoista kara, ponizeniem, przykroscia, smutkiem, przekreslenieniem wlasnych planow, marzen i ambicji

Gość hahahahahahahahahahahaha
czytam i śmiać mi się chce...priorytetem dla faceta jest zdobyć jak najwięcej fajnych i ciekawych kobiet.....kobieta robiąć to samo jest dziwką albo kimś mniej wartościowym....kobieta powinna być cnotliwa, a facet powinien polować... powiem z własnego doświadczenia: LEPIEJ WYSZUMIEĆ SIĘ ZA MŁODU, KIEDY JESZCZE MOŻNA....NIŻ POTEM ŻAŁOWAĆ SWEJ CNOTLIWOŚCI...dziewczyny kochajcie się - z miłości, fascynacji, ciekawości....dla zrzucenia napięcia, dla polepszenia swego ego!!!! i wielu innych tam....tak jak to robią faceci...mamy takie same prawa jak oni.... CO POWINNO NAS RÓŻNIĆ OD NICH????? NIE RÓBCIE TO Z BYLE KIM!!!!! czyli...pozbyć się zwierzęcych instyktów....zostawić te kobiece.....i niech sobie szukają cnotek, jeśli w nie wierzą....

Gość do ola_21
ja uznaje seks tylko z milosci i nie chce kobiety, co robila to juz bez milosci proste. chce kobiete wartosciowa

Gość aoife
do ola_21: jestem 4, tak mi powiedział a nie mam powodów mu nie wierzyć:) dla mnie ilość poprzedników nie ma znaczenia, liczy się to co jest tu i teraz. Jak czytam te komentarze to mam wrażenie że większość z wypowiadających się na kafe facetów traktuje kobiety przedmiotowo, jak auta: nowy z salonu albo od pierwszego właściciela, bo innym się nie da poszpanować przed kolegami. Tak jakby życie seksualne to był wyznacznik wartości człowieka. Inny gość wypowiada się że niby kocha kobietę ale z nią zerwie bo on jest prawiczkiem więc jest za dobry dla nie-dziewicy: D

Gość do ola_21
poza tym wole ladna, ale normalne dziewczyne, co jest porzadna, niz bardzo ladna, piekna jak gwiazda filmowa, ale taka co miala wielu partnerow

Gość do ola_21
ale dla mnie liczba partnerow ma znaczenie, bo nie chce kobiety nie cnotliwej, wazna jest dla mnie ambicja i meska duma, nie chce kobiety co sie puszczala jak byla gowniarzem itp.

Gość DO............
do ola_21 weź juz spierdalaj bo piszesz w kolko to samo

Znaczy chodzi o męską dumę :):):) No cóż, życzę powodzenia w szukaniu tej jedynej, wyjątkowej i niepowtarzalnej. I nie oczekujcie od kobiet tego, czego sami nie możecie im dać :)

Gość do ola_21
bo boli mnie, ze ciezko dziasiaj o fajna dziewczyne, co jeszcze swojego nie przeszla. co kazda fajna, to ma niezbyt piekna przeszlosc seksualna. boli mnie, ze nie moge sobie znalezc odpowiedniej partnerki, ktora by do mnie pasowala

Gość i pewnie masz
kompleksy... że jakaś dziewczyna kochała się z innym przed tobą...co nie??? żal mi ciebie....to przeszłość i jej sprawa...tylko dupek będzie ingerował w przeszłość - czyli w coś, na co nie ma żadnego wpływu.....oby któraś która miała stu.....nabrała cię że jest cnotą...hehe

Gość do ola_21
mialem tylko 2 partnerki z milosci i chce kobiety takiej samej jak ja

Gość do ola_21
skoro sam jestem porzadny mam prawo szukac porzadnej dziewczyny. a jak sie puszczala (uprawiala obojetnie jaki seks bez milosci)? to mam to tolerowac? jeszcze czego chce kobiete wartosciowa, uczuciowa, wrazliwa, romantyczna, kochajaca, czula, ciepla, kobieca

Gość V2
"Jak czytam te komentarze to mam wrażenie że większość z wypowiadających się na kafe facetów traktuje kobiety przedmiotowo" a jak traktuje kobiety facet, ktory je zalicza? Nie przedmiotowo? :o

Gość no więc już to wiemy

Gość V2
hahahahahahahahahahahaha - a ty zamknij ryj szmato, nie kazda jest taka, jak ty worku na sperme

Gość Justynaa23lata
wychodzac z tego założenia to mozna napisac ze jak facet silny szuka kobiety silnej jak facet wysoki szuka wysokiej jak facet ma bujne owłosienie szuka tez tego samego u dziewczyny a to nieprawda to facet z dziewczyna ma sie róznic idealnie dopasowac.To przeciwienstwa sie przyciagaja

Gość do ola_21
ja nie trakuje przedmiotwo, dla mnie liczy sie uczucia i milosc

Gość aoife
v2- tak samo, tyle że nie udają świętoszków

Gość do ola_21
ja nie jestem jakims swietoszkiem. mialem 2 partnerki z milosci, nie udaje swietoszka, ale jestem porzadny i chce miec porzadna dziewczyne, z ktora polaczy mne milosc

Gość Justynaa23lata
to co u faceta jest jako meskie nawet z załozenia przez innych to u kobiety jets dobre inne zachowanie cechy,I jesli np facet ma mało doswiadczenia to dobiera doswiadczona.Moja kolezanka z roku im bardziej była doswiadczona tym wiecej przyciagała prawiczków.Inna kolezanka gruba marzył jej sie facet dobrze zbudowany ale na nia nie zwracali uwagi wiec wybrała chudego którego odrzuciły szczupłe dziewczyny bo miały wiekszy wybór i wybrały tego lepeij zbudowanego.Im bardziej meski facet i bardziej kobieca dziewczyna tym wiekszy wybór to nie chodzi o to aby byc takimi samymi ale zeby sie róznic

Gość do ola_21
i nigdy nie potraktowalem zadnej kobiety przedmiotowo

Gość v2
maleńki....a niby czemu to mam zamknąć ryj? i czemu szmato? bzykałeś mnie może czy coś???? hahahaha...po proooostu ŻAL MI TAKICH FRAJERÓW JAK TY! znajdź sobie worek na spermę, zamiast tu wypisywać takie żałosne i bezsensowne teksty....a jak nie znajdziesz to nie martw się...zawsze masz do dyspozycji hanię ręczkowską i troszkę wyobraźni...worek na spermę też znajdziesz...

Gość do ola_21
ale ja mam rozum, potrafie nie zwiazac sie z kobieta, ktora ma zla przeszlosc seksualna, nie zaciagne jej do lozka zeby ja zaliczyc, powiem, ze nie mozemy byc razem. poza tym kobieta nie powinna byc mniej porzadna od faceta

do ola_21 to caly czas pisze jedna osoba czy są podszywy??? :o (ja juz je widze wszedzie:P) ale nie sadze zeby jeden osobnik był tak zjebany i pisał 100000000000000000000000000000000razy to samo :o ide sie uczyc astronomii 🖐️

Mam 21 lat. Rozpoczęłam współżycie jak miałam 19 lat i 8 miesięcy. Miałam jednego partnera, z którym jestem od prawie 4 lat, od roku mieszkamy razem, więc to chyb miłość :)

Gość Justynaa23lata
to moze jak ocenicie mój pierwszy raz ja uwazam ze nie poszłąm z miłosci do łózka ale z pożadania.Tzn miałąm stały zwiazek z facetem starszym o kilka lat ode mnie regularne spotkania kochał mnie pierwszy raz po 4 miesiacach czułam na poczatku zauroczenie pozniej podniecenie i pozadanie seks był dla mnie najwazniejszy w tym zwiazku udany mimo ze on mnie kochał planował wspolna przyszłosc ja czułam tylko podniecenie to co to jest według was szmacenie sie?Nie był to seks z miłosci ale z pozadania

Gość Justynaa23lata
było mi cudownie w łózku on o mnie dbał nie było czegos takiego ze mnie olewał ze ma inna wiec moja potrzeba miłosci została zaspokojona czułam pozadanie gdy go nie widziałam nie teskniłlam