Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arooon

Po co wlasciwie kobietom lechtaczka?

Polecane posty

Gość arooon

Czy tylko po to, zeby sobie uprzyjemniały zycie?.Jezeli tak ,to natura jest dla nich naprawwde łaskawa.

Gość jmhbjhkv
po co facetom mózg skoro i tak myślą chujem:o

Gość arooon
aaaa wiem:D po to żeby głupi miał pytanie :/

Gość arooon
jako maly chlopak zostalem sila wciagniety podczas wycieczki wchorzowskim ZOO do klatki z orangutanem , nie musze tlumaczyc co sie dzialo potem dodam tylko ze od tamtej pory mam niechec do bananow a na widok poteznie zbudowanego orangutana zwijam sie w klebek i mocno ssie kciuka

to był niewątpliwie ewolucyjny wybryk natury. Bo taki organ ma tylko homo sapiens i służy on tylko do odbierania odlotowych bodźców ;)

łechtaczka jest to jedyny orgazm w ciele człowieka przystosowany tylko do tego by dawać przyjemność (oczywiście jak się wie co i jak ;) ) nie może być jednak pozostałością po penisie bo on ma jeszcze kilka zastosowań ;)

Gość arooon
To,ze łechtaczka przydaje sie do zaplodnienia kobiety to przesada. Chyba jednak natura obdarzyla kobiete łechtaczką po to ,zeby jednak sama sobie fundowala przujemnosc ,bo nie wierze ,zeby prehisstorycznemu facetowi zalezalo na orgazmie kobiety .Po prostu dopadl kobiete ,wygrzmocil i tyle .Zwykle robil to od tylu ,a w takiej pozycji to nie ma stymulacji łechtaczki .Mam duzo racji?

>>> DjK Czytajac ostatnie Twoje zdanie, to chyba lepiej sie tak nie starać przy tym seksie :classic_cool: :classic_cool: