Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikkcola

sposoby na opuchnięte oczy

Polecane posty

Gość Mikkcola

hej. mam problem. mam strasznie opuchnięte i lekko czerwone oczy w dodatku pod oczami zrobiły się sińce, które wyglądaja jak by mnie ktoś uderzył. czy to nie jest oznaka, że czegoś mi brakuje w organiźmie? już sama nie wiem. stosuje kremy nawilzajace pod oczy mam 22 lata. może ktoś wie coś na ten temat. z góry dziękuje za opinię. p.s. czasami stosuje krople na zaczerwienione oczy- pomaga ale minimalnie.

Wskazana wizyta u okulisty. Dorażnie: wacik nasączony herbatą, lód na powieki, sztuczne łzy do zakrapiania /bez RP/.

Gość siniawa
Mozesz miec problemy z wartoba albo z niskim cisnieniem. Doraznie moge Ci polecic bardzo dobre plasty pod oczy. Sa one naturalne, bez sztucznych skladnikow i bardzo radza sobie z moimi zmeczonymi oczami. http://www.sanusmarket.pl/puram-plastry-liftingujace-oczy-absorbuja-toksyny-odzywiaja-skore-wokol-oczu-vita-biosa-p-5642.html Mam problem ze zmeczonymi i podpuchnietymi czasem oczami. Plasty stosuje od jakiegos czasu i jestem milo zaskoczona efektem. Krem pod oczy sobie tak nie poradzil. Pozdrawiam

Gość hmmm..........
zrezygnować z późnych posiłków. Powinno się jeść ostatni raz o godz 18-tej. ja , niestety, lubię podzerać nawet o 2-giej w nocy i widzę, jak wtedy mam pięknie zapuchnięte oczy rano. Zbadaj mocz, bo takie objawy moga tez dawać choroby nerek, no i krążenia też. Mozna przed zaśnięciem położyć na oczy kompresiki z mocnej herbaty, rumianku, świetlika, rozmarynu. Dobrze jest robić masaż uciskowy skóry wokół oczu. Uciskamy na 4 sekundy palcami centymetr po centymetrze , szczególnie w kacikach wewnętrznch i zewnętrznyvh oraz między brwiami.

systematyczne używanie okularów żelowych! ogrzewacze.net - poczytaj, zobacz..dają radę:)