Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ememii

LAPTOPY

Polecane posty

Gość ememii

jakie laptopy wg Was są dobre? muszę niebawem kupić i nie mam pojęcia jaki:( co sądzicie o Fujitsu Siemens ?

Gość henk1
Wiesz, Zawsze ktoś powie coś innego,ale w wielu krajach słyszałem NIE, VISTA ( to program )nistety nie współpracujący z innymi programami " tanimi programami " .Jedno wiedz ,że program jest program,ale jedynie od Ciebie zależy czy ty go kupisaz czy załadujesz legalnie za darmo. Mam laptopa z ASUS i nie narzekam bo zawsze trzeba coś dodac. Mam laptopa o namiarach 80GB i pamięci 1024MB.pOLECAM wIDOWS xp hoME A DALEJ TO wszchświaqt. Proszę nie kombinuj z danymi czy ceną bo laptop jest " on" i konieczna będzie znmiana,ale osobście mówiąc to weś laptopa,pomaga i jest lekki

Gość henk po jakiemu to było
? :D

Kup laptopa bez systemu i dokup MS Windows XP. Ja polecam ASUSy (ale z kartą grafiki która ma swoją pamięć, pamięcią min.1GB, dyskiem min.120GB) www.notebooki.pl Bardzo tani sklep.

ja niedawno zakupilam toshibe satelite L-40 procesor 1,47 120 Gb , mam viste, ale narazie jestem z niej zadowolona, choc sa rzeczywiscie problemy z niektorymi instalacjami np.Nero.

henk po jakiemu to było? Przypomina mi to język programisty w trakcie kompilacji jądra :(

Gość henk po jakiemu to było
:D:D:D

Ja mam asusa i muszę powiedzieć, że byłam w kilku sklepach komputerowych i sprzedawcy właśnie tę firmę polecali