Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILONA 18

ile czasu czekalyscie na okres po porodzie??ja juz 6tyg. i nic.jak dlugo jeszcze

Polecane posty

Gość ILONA 18

6tyg.temu urodzialm synka nie dostalam jeszcze okresu a karmilam 2tyg.Bardziej mi sie rozchodzi o to ze chce brac tabletki anty.mam juz recepte tylko musze wykupic,lekarka mi tylko powiedziala jak je zazywac,ale mogly byscie mi powiedziec cos wiecej na ten temat??nigdy nie zazywalam i sie nie orientuje w tej sprawie...chce wieziec wszystko bym czegos zle nie zrobila i bym nie zaszla od nowa w ciaze!!!Chcialam dodac ze przepisala mi jakies na R ale niemoge sie doczytac...:(:(:

Gość ILONA 18
mialam ciecie cesarskie zapomnialam napisac:(:(

ja też cc karmiłam synka piersia 4 tygodnie okres dostałam równo 6 tygodni od cc

Gość tez po cc
też miałam cesarke a okres,po jakichs trzech miesiącach.

ja czekałam 9 mc, ale rodziłam sn i cały czas karmiłam piersią. A ztego co pamiętam, to pierwszą tabletkę antykoncepcyjną przyjmuje się w pierweszym dniu okresu, pozostaje więc cierpliwie czekać.Do tego czasu polecam prezerwatywy.

ja rodzilam prze cc karmilam piersia i 6 tyg po dostalam okresu. jak przestaje sie karmic to rzeczywiscie po jakims czasie dostaje sie okresu ale wydaje mi sie ze nie ma na to recepty i to sprawa indywidualna. moja kolezanka dostala po 2 latach..

tak musisz pierwsza tabletke w dniu krawienia ja miałm 3-4 dni tylko plamienie i to nie był jeszcze okres a po tym dostałkm okres normalny i tabletke wziełam może to być regulon rigevidon

Gość ILONA 18
Myszka to jak mialas pare dni krwawienieto i tak wzielas??i bralas caly czas??i kiedy nast.razem dostalas okres??

Gość ILONA 18
Regulon to te..:) dzieki