Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bababababab

do tych co potepiają 40 letnie mamy p.s. fiolecik22 dotyczy to ciebie

Polecane posty

Gość bababababab

Fiolecik22 upadłaś na głowę !!! JA MAM 24 LATA I mamę która MA 66 lat i wcale się nią nie muszę opiekować :) jestem z niej bardzo dumna bo urodzić dziecko w wieku 42 lat mając już 6 dzieci to trzeba mieć naprawdę odwagi :) a w tym dwa poronienia miała :( (a w tych czasach wiadomo jaka była medycyna) ale kobieta sie trzyma. i nigdy w życiu się jej nie wstydziłam mimo że zaprowadzając mnie do przedszkola miała już siwe włosy i wszyscy twierdzili że to babcia moja jest he to było i nadal jest fajne :) bo mam trzy kobiety w jednej kobiecie :) Mamę, Babcię i przyjaciółkę powinnaś sie wstydzić fiolecik22- przecież może się zdarzyć tak że twoja mam będzie w każdej chwili potrzebować pomocy bo coś się jej przykrego przydarzy choć z całego szczerego serca jej i tobie tego nie życzę wiesz ja myślę ze to twoja mama jest poszkodowana że ma taką córkę egoistkę jak ty ja będę bronic kobiet w ciąży w takim wieku bo wiem jak dla nich to jest ważne jestem z nich bardzo dumna i kiedyś mam nadzieje że BóG mi da i pójdę w ślady mojej mamy :) a i jeszcze jedno : JA teraz też jestem w ciąży i za 4 dni mam termin porodu :) a żeby było miło to moja siostra starsza o 2 lata jest też w ciąży i ona ma termin na 22 marca w swoje urodziny :) a żeby było jeszcze bardziej miło to moja siostra która ma 40 lat też jest w ciąży i ma termin na 19 lipca :) to szczęście trzeba mieć

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować