Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

melvina

oszleje

Polecane posty

moj chlopak(od 3 lat jestemy razem) dziwnie sie zachowuje.nic go nie cieszy nic mu sie nie chce. swoje stresy i problemy wyladowuje na mnie.czy to depresja czy tez pora zakonczyc zwiazek?

Gość jola78
zakończyć związek

serio mysle ze on ma depresje bo bym juz dawno go zostawila. bylo cudownie swietnie na m sie ukladalo prawie 3 lata mieszkamy rozem.a on od pol roku jest nie do poznania.

moze tak byc... i wkurza go bo nie wie co zrobic... musisz go uwaznie obserwowac...

Gość jola78
a może był taki przez cały czas tylko ty tego nie zauważałaś

jesli by tak bylo to chcialby zebym nie odchodzila?.tyle razy probowalam z nim rozmawiac o tym co sie dzieje ze tego nie wytrzymym. on sie zamknol totalnie w sobie.dodam ze mamy finansow problemy

mysle ze bym zauwazyla bo prawie przez caly zwiazek mieszkamy razem wiec nie bylo to jakies randkowanie gdzie moglby sie maskowac

on wogole do lekarzy nie chodzi wiec o psychologu mozna zapomniec.juz serio nie mam siely na to wszystko

no chyba ze faktycznie kogos ma albo stracil ochote na zycie ze mna,albo po prostu taki jeste ze po paru latach ukrywania sie pokazuje swoja nature.co o tym myslicie. ja juz nie mam sily serio oszaleje z nim a boje sie ze bez niego tez bedzie mi zle

Gość ... posty mi uciekly...

Gość kumpel z wojska
Ale opisz dokładnie , jak on się zachowuje ? Czy przez cały dzień tylko przed TV siedzi i ogląda Kiepskich a puszki po piwie fruwają po pokoju, a może jemu odpowiada taki styl, żeby tylko leżeć i oglądać Kiepskich :) w końcu nauka nie idzie w las :)

chodzi do pracy a poza praca siedzi przed kompem albo tv palcem nie tknie niczego ,bo mu sie nic nie chce i nic go nie cieszy.nie wychodzimy od pol roku nigdzie bo gada ze mu sie nie che albo ze nie ma kasy itp

Do melvina-> byłam rok z chłopakiem-później o mnie po prostu zapomniał...to była i jest nadal depresja...ma tak co jakiś czas że zapomina o całym świecie i nie ma rzeczy która go poruszy...to straszne i bolesne kiedy ktoś traktuje Cię tak, jakbyś nie istniał