Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

Problem z kompem, potrzebny ktos kto sie na nich zna

Polecane posty

Chodzi o to ze od jakiegos czasu jak wrzucam jakas plytke z filmem lub gra to po prostu nie wyskakuje mi takie okienko co nalezy zrobic czy np. otworzyc folder, uruchomic winampa czy jak wrzucam gre to nie odpala mi sie ona automatycznie tylko musze wejsc w moj komputer tam otworzyc te gre. Po prostu nie wyskakuje mi te okienko.... Co mam zrobic zeby ona znowu sie pojawialo????

Gość nacisnij
na stacji dysków prawym przyciskiem i wejdź we właściwości i tam masz takie coś jak autoodtwarzanie i musisz wcisnąć monituj za każdym razem a jesli to nie pomoże to nie mam pojęcia jak to zrobić

heh... to nic nie dalo.... dalej jak wrzucam jakas plytke to nic sie nie dzieje...

otworzyłam folder system i nie wiem co dalej,,, mam opcje wylacz funkcje autoodtwarzanie i nei wiem co dalej.... jak to otworze to nie wiem co wybrac wlaczone, wylaczone bo mam zaznaczonenie skonfigurowano! prosze jeszcze to mi pomoz!

heh... mnie nie dziala.... wrzucilam gre NFS i jak zawsze sie od razu uruchamiala tak teraz nic....

Dalej nic.... wrzucam need for speeda i nic.... nic sie nie dzieje..

nie wiem juz co mam zrobic zeby bylo dobrze.... dlaczego to mi sie nie chce samo odtwarzac?

Moze jeszcze cos zle przeczytales bo to dalej nic nie dalo.... nic sie nie dzieje, po prostu nic... :(

Moze trzeba go zresetowac zeby dzialalo...? heh...

szkoda ze juz poszedłes... bardzo liczylam na Twoja pomoc...:(