Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona 20

pomóżcie przerażonej

Polecane posty

Gość przerażona 20

jeśli dzisiaj jest mój 10 dzień cyklu normalnie trwa jakieś 28 dni i mój facet \"przejechał mi\" niechcący penisem po wargach przed wytryskiem jakieś 5 minut (to było na początku pieszczot) To jaka jest szansa na zajście w ciążę? (myślę tu o prejakulacie, ale wydaje mi się, że go nie miał) powinnam wziąć postinor?

Gość przerażona 20
proszę...

Gość Jeżeli by tobie ...
przejechal penisem po wargach przed wytryskiem 6 minut i 36 sekund to szansa znikoma ..., ale jeżeli jakies 5 minut to ? hhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jeżeli nie wiesz co robisz to rob co uwazasz idiotko skonczona

Gość przerażona 20
po prostu proszę o pomoc.

Gość przerażona 20
przeczytałam że w preejakulacie mogą być plemniki, chociaż np w wikipedii - wiem, że nie jest to wyrocznia, jest napisane, że nie preejakulat nie może doprowadzić do zapłodnienia. Czy wy naprawde nigdy się nie bałyście? Zawsze się zabezpieczam prezerwatywą brałam nawet tabletki, ale mi nie służyły, boję się dlatego, że przy pieszczotach się nie zabezpieczam a jak się nie zabezpieczam to się boję przy takich sytuacjach.

Gość jeszcze bardziej przerazona
TWOJA GŁUPOTA:-D Jak nic jestes w ciąży-zacieszam sie z Tobą:-D:-P

Gość jolaus
nic ci nie bedzie

Gość przerażona 20
dobra może i jestem głupia... i dlatego pytam ludzi dojrzalszych. mam rozumieć, że nie mam po co brać postinoru?

Gość przerażona 20
tak? zjedźcie mnie czy cokolwiek, ale powiedzcie, że mam przestać zżynac głupa i mogę o postinorze i całej tej akcji zapomnieć i i iść spokojnie spać.

Gość jeszcze bardziej przerazona
idz spac spokojnie i nie wkrecaj sobie "filmow" bo na bank nie jestes w ciazy, a przez stres tylko okres Ci sie spozni:-)

Gość nikt ci nie powie na 100
Możliwe jest, ale prawdopodobieństwo bardzo maleńkie "Zajść w ciążę bez stosunku?Pytanie wydaje się abstrakcyjne i pozbawione sensu, ale zapewniam, że nie jest bezpodstawne. Kobieta może zajść w ciążę nie mając stosunku z mężczyzną. Sytuacja taka występuje niezmiernie rzadko, ale zdarza się. Kiedy? Wtedy kiedy nasienie dostanie się w okolice wejścia do pochwy lub w okolice przedsionka pochwy (tj. przestrzeń między wargami mniejszymi). Zdarza się to najczęściej w trzech przypadkach. #1. Podczas pieszczot. Co charakterystyczne, kobieta wcale nie musi pieścić członek, aby nastąpił wytrysk nasienia. Ten rodzaj ejakulacji zdarza się szczególnie często wśród młodych, nadpobudliwych mężczyzn. Brak doświadczeń seksualnych manifestuje się u nich m.in. ograniczoną kontrolą napięcia seksualnego i w konsekwencji wytrysk następuje w najmniej oczekiwanym momencie.#2. Podczas stosunku udowego lub przedsionkowego. Ten rodzaj współżycia jest szczególnie charakterystyczny dla mężczyzn odczuwających lęk przed immisją (wprowadzeniem penisa do vaginy). Lęk ten manifestuje się zaburzeniami erekcji, a stosunek udowy redukuje te obawy. Możliwa jest wtedy prawidłowa erekcja i ejakulacja. Stosunek udowy często praktykowany jest też przez kobiety pragnące zachować dziewictwo. Paradoksalnie, kobieta zachowując dziewictwo może zajść w ciążę.#3. Po stosunku analnym. Wtedy, kiedy nasienie po zakończonym współżyciu i niezachowaniu odpowiedniej higieny wydostanie się z odbytu."

Gość przerażona 20
hmm więc chyba musiałabym mieć dużego pecha... dzięki dziewczyny, ja wiem, że zachowuję się jak idiotka. przynajmniej jest się z czego pośmiać.