Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobre kobiety maja zle

Dlaczego on do niej wrocil?

Polecane posty

Jestem zalamana. Wrocil do dziewczyny, ktora zostawila go bo poznala innego. Dodatkowo ciagnela od niego kase a on do niej wrocil. Wrocil do niej jak tylko sie do niego odezwala , ze teskni i zaluje:( A mnie zostawil po roku .... bylam lekiem na zlamane serce. Pierdole to juz wszystko:(

co lepsze nie zwiazal sie ze mna swiezo po rozstaniu z nia tylko po roku!!!!!!!myslalam, ze wiem w co wchodze :(

Gość olek999
Bo ją kocha. Oto odpowiedż a miłość prawdziwa wybacza.

pewnie cie to nie pocieszy , ale widocznie naprawde ją kocha.. A ty nie zalamuj sie.. widocznie nie ten jest ci pisany.. z czasem zdasz sobie sprawe ze tak mialo byc.. daj sobie czasu...pomysl co by bylo gdybys byla znim kilk alat i by cie zsotawil..po pol roku jescze jestes w stanie sie z tego szybko podniesc... wierze ze bedzie dobrze .. "Pomyśl o jakichś bardzo bolesnych wydarzeniach ztwego życia. Za ile z nich jesteś dzisiaj wdzięczny, ponieważ dzięki nim zmieniłeś się i dojrzałeś. Oto prosta prawda życiowa, której większość ludzi nigdy nie odkrywa. Szczęśliwe wydarzenia sprawiają, że życie jest czarujące, ale nie prowadzą do odkrywania prawdy o sobie ani do duchowego wzrostu, ani do wolności. To jest zarezerwowane tylko dla rzeczy, osób i sytuacji, które sprawiają nam ból. "

Gość olek999
To miłość jest i tyle. :)

ok kochal ja i kocha tylko ja, to dlaczego mnie oszukiwal? mogl sobie byc sam i nie wiazac sie z nikim jakim prawem zakpil ze mnie?

ja tez moglam byc z kims kto mnie naprawde kocha a nie poswiecac pol roku czasu dla faceta, ktory zwiazal sie tylko dlatego bo nie chcial byc sam i wyleczyc serce jakim prawem zrobil ze mnie idotke?

niestety tego nie bylas w stanie przewidziec.. ale nic teraz z tym nie zrobisz..nie zalamuj sie i ni emysl teraz czemu tak sie stalo..czemu cie oszukal... Podniesc sie i zyj dalej.. Ciesz sie tym co masz..cos sie konczylo ale pomysl ze zacznie sie lepszy etap w twoim zyciu ..pozytywne nastawienie ..

Gość olek999
Posłuchaj nie wiń jego tylko zapytaj siebie, co oczekiwałaś od niego ? Facet po rozstaniu z byłą myślał cały czas o niej a ty tego nie rozpoznałaś. Tak to w życiu jest. Mówi się, że facet po zerwaniu szuka pocieszenia i jest w tym pewna prawda.

Ale olek gdyby tak bylo to nikt by sie nie wiazal z 2 osoba po przejsciach. Jakos sa osoby, ktore potrafia stworzyc 2, 3, 4itd zwiazek bez wracania do ex.

i czasami te 2, 3, 4 zwiazki sa o niebo lepsze wiec co na poczatku moze wydawac sie pocieszeniem potem moze zamienic sie w wybawienie