Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizaaa

Po łyżeczkowaniu - kilka pyatn!

Polecane posty

Gość luizaaa

Dziewczyny jestem 7 tydzien po zabiegu. To byl 2 miesiac ciazy :(. Serce boli nadal, ale pojawil sie tez problem: 1. Wciaz nie mam okresu - mialam plamienie dokladnie 4 tygodnie po zabiegu i nic 2. Od poczatku ciazy, mimo tego,ze jej normalnie przytylam 6 kilo to znaczy w ciagu niemal 3 miesiecy Co najgorsze lekarz mowi,ze to normlane. A ja czuje sie napuchnieta, wypryszczona i w ogole zdolowana! Ktos mial podobny problem?

Gość luizaa
ponawiam pytanie

Gość zosiasamosiaaaK
moze to depresja??

pizda. mam nadzieje, że Tobie tez ktoś odbierze prawo do życia.

Gość luizaa
slucham?????????????????????? Jak smiesz - zastanow sie co Ty babo piszesz, czytaj uwaznie i mysl kobieto Poronilam rozumiesz? Stracilam swoje dziecko!!!!!Naturlanie!Oplakuje je do tej pory A Ty mi tu...brak slow!!!!!!!!!!

Gość luizaa
Boze, nie macie serca!!!!!!!

Gość luizaa
dLAZCEGO LUDZIE NIE CZYTAJA ZE ZROZUMIENIEM I tak rania.... ona90 i sluze pomoca: najgorszemu wrogowi nie zyzce tego prze co przechodze i takich "dobrych dusz" jak wy

Gość do Luizy
nie masz sie czym przejmować - chodzi mi oczywiście o wypowiedzi tych gówniar... tylko niedouczone podloty mogły tak napisać. Poczekaj na opinie prawdziwych kobiet a "tego czegos" nie bierz w ogóle do serca. Pozdrawiam gorąco...

Gość luizaa
do do Luizy: dzieki. Prze kilka dni myslam,ze juz zrozumialam dlaczego mnei to spotkalo, a teraz...otworzylam rosto na film od 'sluze pomoca" ...boze dlaczego sa jescze takie osoby? Znow spadma na samo dno depresji

Gość zosiasamosiaaaK
luiza,kurcze co za mendy powyzej to napisaly... ja urodzilam przedwczesnie w 30 tyg, moj synek walczyl o zycie pod respiratorem... juz jest ok,rozumiem twoj bol... Mam nadzieje, ze niedlugo bedziesz znow mama;-))

Gość ciemnosci
hormony jeszcze sie nie unormowaly, i dlatego czujesz sie niekomfortowo, do tego jeszcze stres. miesiaczka moze pojawic sie nawet dopiero po dwoch miesiacach od zabiegu. ale chyba najlepiej byloby udac sie lekarza pozdrawiam

luizaa Nie przemuj się nimi :* Niestety na forum często tak jest, że ludzie zamias odpowieedzec na pytanie i pomóc to dokuczają i dogryzają , nieznając całej prawdy :* Ja odpowiedzi na Twoje pytanie nie znam, pisze porostu, zebys nie brala sobie do serca słow innych..

Gość luizaa
zosiasamoosak. ceimnosc,gehrin: dziekuje Wlasnie o to chodzi,ze moj gin mowi,ze wszystko jest ok i ze mam czekac... jolaj: brak wyczucia i nielzy tupet

Gość służe pomocą
Bardzo Cię przepraszam i współczuję. Pozwól mi wytłumaczyć dlaczego wysłałam coś takiego. Tu na forum dużo kobiet szczyci się z faktu, że dokonało aborcji , że świadomie zabiło swoje dziecko. Jest mi strasznie głupio, jeszcze raz proszę o wybaczenie.

luizoo! Wspólczuje Ci serdecznie i przytulam ciepło do serca 😍 🌻 Wiem co czujesz ale glowa do góry - po burzy znów wschodzi słońce :)! Tak będzie i u Ciebie - zobaszysz :) Następnym razem się uda! My też z żoną przeżyliśmy poronienie ale obyłosię bez łyżeczkowania bo to była wczesna ciąża - więc na twoje pytania nie potrafie odpowiedzieć. A co do niefortunnego wyskoku onej - szkoda, że zakładając post nie napisałaś tego wyraźnie że chodziło o łyżeczkowanie po naturalnym poronieniu. Wielu niedoinformowanym ludziom łyżeczkowanie kojarzy się jednioznacznie z aborcją i stąd to przykre nieporozumienie. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę wiele pogody ducha! :)

Gość zosiasamosiaaaK
Luiza,bedzie dobrze~! Trzymam kciuki, Tak pewnie to jeszcze sprawa hormonow, wszystko sie ureguluje z czasem. Twoj aniolek z nieba, dba o ciebie/ Na pewno niedlugo bedziesz tulic w ramionach maleńką istotkę.Tego ci zyczę!

Gość służe pomocą
myślałam, że jesteś w traumie poaborcyjnej, co się często spotyka. Przepraszam Cię!!!

Gość luizaa
koneserd, zosiasamosia: tak wiem, hormony i pewnie stres...oj, jakos dam rade sluzepomoca: ok, rozumiem. Widocznie nie sprecyzowalam sytuacji w jakiej sie znalazlam

Gość ciemnosci
do osob, ktore zbyt zywo zareagowaly aborcja, bez wzgledu na to czy jest samoistna, czy tez z wyboru, zawsze wiaze sie z cierpieniem kobiety, nigdy nie jest radoscia, i zawsze zasluguja one na wspolczucie i szacunek ! luizaa zycze powodzenia i dbaj o siebie

Nie pozostało mi nic innego jak przeprosić. Moja wina. Zareagowałam tak bo po przeczytaniu posta od razu skojarzyło mi sie z aborcja. Jestem całkowicie temu przeciwna. Przepraszam jeszcze raz.

Gość służe pomocą
iemności " i zawsze zasluguja one na wspolczucie i szacunek !" Co ty za bzdury wypisujesz. Kobieta , która zabija swoje dziecko zasluguje na szacunek??? To Hitler też saługuje!!! I przestęcy wszelkiej maści też. Kobieta , która ze swojego łona wyskrobuje dziecko, zasługuje na najwyższą karę, jest marderczynią swojego nienarodzonego dziecka.

Gość luizaa
sluze pomoca: czy musisz dyskutowac akurat tu