Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiffy

skutek użycia płukanki...

Polecane posty

Witam, mam pytanie czy ktoś miał już podobne doświadczenie. Otóż rozjaśniam sobie włosy na blond, niestety nie zawsze ten kolor jest taki jak bym sobie tego życzyła. Fryzjerka poleciła mi płukankę(srebrzyk), żeby pozbyć się żółtawego odcienia. Na początku efekt był wspaniały, niestety po jakimś czasie moje włosy zaczęły (O zgrozo!) mieć zielonkawy odcień. Teraz okropnie trudno mi się tego pozbyć. Proszę poradźcie co mogłabym z tym zrobić, może któraś z Was ma na to sposób, albo może mi ktoś polecić lepszy specyfik to zniwelowania żółci na włosach. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

Gość KOCHANA A PO CO
uzywasz caly czas tej plukanki tego sie uzywa co jakis czas jak sie splucze a nie przy kazdym myciu. poprostu przesadzilas odczekaj troche az zejdzie i kup sobie szampon ktory niweluje zolty kolor wlosow w sklepie fryzjerskim lub dobrej drogerii.

Hmm właśnie chodzi o to, że używałam jej raz, dwa w tygodniu. Szampony strasznie wysuszają mi włosy, ale może zainwestuję faktycznie w coś może i droższego, ale za to skutecznego i bez niespodzianek;) Dzięki za odpowiedź. Czekam na więcej.

Gość KOCHANA A PO CO
taka plukanka najlepiej jest plukac wlosy co 4 lub 5 mycie. dobrze ze nie zrobily ci sie fioletowe.

Gość KOCHANA A PO CO
aha dobry szamponjest z joanny tani ale ladnie zmienia kolor

Widziałam ten szampon w sklepie fryzjerskim ale nie byłam zdecydowana. Dzieki za radę, zakupię i przetestuję:)