Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falwei

diane 35

Polecane posty

Gość falwei

U mojej zony znalazlem tabletki Diane 35 ona twierdzi ze lekarz przepisal jej bo miala czeste krwawienia czy te tabletki wplywaja na okres czy zona cos ukrywa przedemna bardzo chcial bym wiedziec do czego sluza

I mowi prawde.Te tabletki jak i inne antykoncepty,powoduja,ze krwawienia sa slabsze,a bole brzucha czesto zmniejszaja sie,a nawet ustepuja calkowicie:) A zreszta nie wierzysz zonie.... :O

Gość falwei
Ostatnio moja zona zachowuje sie troche dziwnie i wiem ze do tej pory uzywalismy inny srodek zabezpieczen a jestesmy 16 lat po slubie dlatego to moie pytania

Tylko druga sprawa,ze nie powiedziala Ci o tym predzej... A miewala wczesniej jakies problemy z miesiaczka? Moze to glupie pytanie,bo jestes facetem...ale to twoja zona jednak

Gość falwei
mnie tez wydaje sie ze cos ukrywa ale mowi ze wczesniej brala tabletki regulation a teraz lekarz przepisal jej diane ja jestem w stanie isc do tego lekarza ale czy on moze mnie poinformowac czy istnieje etyka lekarska w tym przypadku

Gość falwei
mozesz mi w tym pomoz

co do lekarza. obawiam sie ze nie powie ci. moze pigulki nie spasowaly twojej zonie?

Gość ja odkupie diane 35
malinowelato@interia.pl

Oj podejzewam,ze lekarz nic Ci nie powie... A czy wczesniej mowila Ci ze brala te poprzednie tabletki? Wiedziales o tym w trakcie ich brania przez zone? Mysle,ze najlepszym wyjsciem bedzie szczera rozmowa z zona na ten temat.Nikt inny nie jest w stanie odpowiedziec na Twoje podejrzenia...A czy dochodzi nieraz do jakichs dziwnych sytuacji,typu wracanie o iinych porach do domu przez zone,mimo ze nigdy sie tak nie dzialo? Wiesz-to wszystko moze snuc jedynie domysły...Ale prawde zna tylko ona i tylko ona moze Ci ja wyjawic.

A jesli mowi prawde to te podejzenia moga byc dla niej przykre.Ja bym mimo wszystko postawila na szczera rozmowe z zona... 🌼

Gość ja bralam dluugo dianki
i zostaly mi one przepisane bo inne tabletki zle znosilam. w trakcie brania poprawila mi sie kondycja skory, miesiaczki staly sie mniej bolesne i nie trwaly dlugo i bardzo mi sluzyly. mysle, ze nie masz powodow do podejrzen. to sa tylko tabletki, zona nie musi Ci sie chyba az tak bardzo zwierzac. ja mojemu mezowi nie mowie, ze dostalam inny lek jesli wiem, ze nic mi nie dolega. naprawde nie masz powodow do podejrzen!!!! to tylko pigulki i sa one bardzo indywidualna sprawa kazdej kobiety - jednej pasuja te, innej juz nie. Moze po prostu zmienila i tyle. PAMIETAJ - jestescie razem 16 lat, to chyba cos znaczy, troche zaufania do lepszej polowki! pozdrawiam