Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusiaa1232

Kobieta któa chodzi z facteami na 1 spotkaniu do łożka

Polecane posty

zreszta to jest takie dziecinne zachowanie facet,mnie oszukał zdradził, to teraz ja bede sie na wszytskich afcetach swiata mscic i kazdego z nich przelece i wykorzystam!!!

tylko, ze potem jakie wpsomnienia pozostana z Twojej młodosci/.?same spocone kutasy hehe

ja nierozumiem tlyko, tego jak jakas laska miała tyle faceto przed swoim mezem, to na pewno meza do nich porownuje i na pewno pamieta tamte ich ciała, kutaski itd..dla mnie to by było niesmaczne dlatego ciesze, sie ze nie mamm bujnej przeszłosci..

mnie jeden facet tez wyrolowal, ale na szczescie nie dałam mu tyłka, i nie mscilam sie za niego na wszytskicj facetach, bo nie wszyscy faceci sa tacy, po prostu byłam,głupia młoda i zaslepiona

czy pamiętam innych? owszem zawsze przyglądałam się nagim fizjonomiom mężczyzn z którymi sypiałam ale ich obraz zaciera się w mej pamięci.lubiałam widzieć i podziwiać, to cudowne wrażenie estetyczne gdy się widzi piękne nagie ciało. czy pamiętam seks z nimi? z każdym było inaczej, pamiętam aczkolwiek bez szczegółów. ale z takim nikiem nie udawaj takiej świętej i co to za wyrażenie \"kutasy\"? cały czas mam wrażenie rozmawiam z niewykształconymi małolatami którycyh hipokryzja wyźiera z każdego zdania( upewniam się w tym widząc twój nick ParisH) \"spocone kutasy\"? jeśli faktycznie masz jednego partnera i przychodzi ci na myśl taki widok to Ci go nie zazdroszcze, może warto wymóc na nim czasami prysznic, co?

Gość zaoyatczkas
zabulenka spocone kutasy to był zart niezrozumiałas:)buahaha