Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekającaaaaaaaaaaa

ile mozna czekać na miłość????????

Polecane posty

Gość czekającaaaaaaaaaaa

ile mozna czekać na miłość???no własnie......nie chcę samego seksu, a mezczyźni głównie to mają mi do zaoferowania. Chcę partenrskiego związku, czyli WSZYSTKIEGO.....a Wy?czekacie czy wchodzicie w jakieś relacje oparte o łóżko?

Gość czekającaaaaaaaaaaa
owszem, jest jeszcze coś pomiędzy...ale mnie nie interesuje już przyjacielski chociażby seks. miałam juz taki i czułam się w takiej relacji niespełniona po prostu. ale obwaiam się, że nie mam wyjścia....nie chcę być sama do końca życia. cóż.

Gość czekającaaaaaaaaaaa
nie wiem, może się mylę, ale wydaje mi się, że trafić na kogoś z kim można układać sobie zycie jest bardzo trudno. że to tylko dla wybranych. i, że to wielka rzadkośc. a duża częśc związków to właśnie jakieś hybrydy, gdzie ludzie próbują zaspokajać swoje potrzeby.

co za ckliwa żenada 🖐️ miłość nie istnieje, nam tylko chodzi o to by zaliczyć jak największą ilość łatwych lasek a nie o miłość czy inne bzdety

Gość czekającaaaaaaaaaaa
może jednak mów TYLKO za siebie:)

Gość czekającaaaaaaaaaaa
ano własnie, ja też nie funkcojune dobrze w takiej hybrydzie:)...ale zycie wymusza na mnie takie relacje.

Gość ja czekalam 5 lat az mnie
milosc dopadla :)

tak... moze jestem troche rozzalony, ale wchodzisz w taki związek, dajesz z siebie tylko ile sie da, starasz sie, a potem jest się rzuconym... wiec ja eż juz nie wiem czy przyjacielski seks nie jest lepszym rozwiązaniem przynajmniej jak ona odejdzie to tak nie boli...

Gość czekającaaaaaaaaaaa
wymusza w takim sensie, że mam 32 lata i nie chcę życia spędzić samotnie bez dotyku i bliskości.

Gość czekającaaaaaaaaaaa
to taki związek gdzie ludzie są dla siebie partnerami:D a tak na serio, mam na mysli fajną relację oparta na porozumienu mentalnym, emocjonalnym i fizycznym. Dla mnie ważne jest bym mogła się przy mężczyxnie rozwijac, byśmy mogli motywować się wzajemnie.

Gość czekajaca na obiad
ile mozna czekac az maz zrobi cos do jedzenia

fajne nasz podejśćie jeśli tak rzeczywiście jest...:) ja bym dodal jeszcze zaufanie i oddanie sobie...

:) nie jesteś sama ja oczekuje dokładnie tego samego co Ty.... ale życie bywa brutalne .... tak to już jest .... ciężko znaleźć taką osobę a jak już ktoś sie taki trafi to zazwyczaj druga strona nie docenia tego co ma... (tak było w moim przypadku), teraz jestem sam, zraniony, ale szukam dalej :)

Gość czekającaaaaaaaaaaa
tylko jak dotąd miałam albo relacje oparte o seks, albo bliskie przyjaźnie z facetami, zażyłośc itd. Nigdy nie udało mi się połączyć przyjaźni z namiętnością:)..niestety. to o kochaniu do mnie pytanie?nie...nikt mnie nie kocha.

Gość czekającaaaaaaaaaaa
wątpie i to coraz mocniej:)

Gość czekającaaaaaaaaaaaaa
teraz nie jestemw żadnym voalko:).

niepotrzebnie bo kazdego dnia moze Cie spotkac coś fajnego:) jesteś jeszcze młoda i wszystko przed TObą:)

Gość czekającaaaaaaaaaaaaa
fajny z Ciebie optymista:) a ja to juz raczej stara jestem:o....

Gość ksieżniczka z łodzi
Ja tez czekam i nic:(

nie jesteś:) uwierz mi:) wcale nie jestem optymistą tylko staram sie nie poddawać. Ostatnio był ostry zakret zyciowy ale staram sie wyjść na prostą i jeszcze wierzyć... Również w Was Kobietki.

Gość czekającaaaaaaaaaa
a ja myslę, że nie ma reguły. coś może się zacząć w łożku i rozwinąć w coś fajnego, a może być tak, że zakładamy wielkie uczucia, a nic z tego nie wychodzi:)...ale łóżko to nie jest dla mnie akurat punkt wyjścia:) Wasze wypowiedzi są jakieś takie pocieszające mimo wszystko:)

tu bym sie nie do końća z Tobą zgodził by myśle ze z łóżkiem to warto poczekać troche...

oczywiście ze warto ....bo to na co się dłużej czeka, jest cenniejsze od tego, co dostaje się od razu kobiety popełniają wielki błąd myśląc ze cudownym seksem zatrzymają sobie faceta na dłużej