Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeka123

Jak powstrzymać zbyt szybki wytrysk

Polecane posty

Gość rebeka123

Jak to opóźnić bo stosunek trwa zbyt krotko:(

Gość maciejos88
zatkać korkiem wylot

Gość rebeka123
Wiedzialam ze tu sa kretyni,idz sobie pogadac z kims kto ma taki sam rozmiar mozgfu jak ty

Gość doswiadczonaaaaaaaaaaaa
Jak czujesz ze zaraz konczysz to zacznj wymieniac w myslach kolejne potegi dwójki, a jak nie działa to trójki:P

Powieś sobie u wezgłowia zdjęcie Angeli Merkel. Jak już będziesz odlatywał to spójrz na fotę. Efekt murowany możesz dalej ostro jechać ;) :P

Gość hopin
ten temat wałkowany był już dziesiątki razy na tym forum UŻYJ OPCJI SZUKAJ!

Rebeka, niech twój facet zacznie ćwiczyć mięśnie Kegla. A ponad to, tuż przed wytryskiem może przerwać ruchy frykcyjne i zaczekać aż "kryzys" minie.

Gość lalalalnefvi
777-X - nie wiesz o czym mówisz. Twoje rady sie nadaja dla tych co szybko dochodzą, ale nie dla tych co maja PRAWDZIWY przedwczesny wytrysk. Przy takich wypadkach do wytrysku dochodzi nawet po 2 ruchach frykcyjnych. Wytrysk jest momentalny - wkładam i BACH!! nic nie pomaga - trzeba isc do lekarza. mam 32 lata, 8 lat w zwiazku.

Lala, jeżeli ktoś dochodzi po dwóch ruchach frykcyjnych, to po wprowadzeniu penisa nie powinien się początkowo w ogóle poruszać. Niech się najpierw przyzwyczai do doznań wynikających z penetracji pochwy samej w sobie, a dopiero później niech próbuje się powoli poruszać w niej.

Gość she_ez
heh a co kiedy tuz przed wejsciem jest juz po wszystkim ? to mial byc nasz wspolny pierwszy raz no i 2 podejscia i tak samo ;/ blona dziewicza nie naruszona ;|

Gość a czasami
niech sobie przed stosunkiem najpierw strzepie, a najlepiej Ty mu zrób to, a wtedy na pewno nie spusci się przed wejsciem ;)

Gość troszke doswiadczony
Ja gdy miałem taki problem zawsze wczesnie bralem prysznic tyle ze mojego wacka oblewalem woda z sluchawki wąskim strumieniem pod duzym cisnieniem wody, dla mnie byl to zawsze sprawdzony i dobry sposob.

Gość EdwardNocycreki
stud 100 spray na to pomoże