Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka extra kobietka

.... bez facetów nie byłoby tak wesoło, co?? hiiiihihi

Polecane posty

Gość jedna taka extra kobietka

Rozebrać swój pierwszy samochód na sztuki, wyciąć kwiatki z firanek mamusi, okno wybić, chomika udusić, kogoś strasznie przestraszyć - do krzyku zmusić. Kumplowi przyjebać, browar obalić, po ryju zebrać, pół lasu spalić, zakochać się i kosza dostać, spróbować znowu i mężem zostać. Zasadzić drzewo i syna spłodzić, Uwalić się z żalu, że wyszła dziewczyna, urwać film i rzygać pół nocy. Przeżyć gorycz seksualnej niemocy, od ludzi dowiedzieć się że żona go zdradza, że dobry przyjaciel jej teraz wsadza, gacha ze złości na ścianie rozmazać, a żonie z domu spierdalać kazać. I po tych przeżyciach dość traumatycznych, stronic od związków dość monogamicznych...;-)))) wiecie co?? bycie kobietą to też nie jest bułką z masłem, każda ma problem z facetem, nadwagą i innymi kobietami, ale kobiety zawsze poradzą sobie ze zwariowanym życiem...;-)))))) .... bez facetów nie byłoby tak wesoło, co?? hiiiihihi

Gość ddeqqfwfqwefew
A CO TY TAK GLORYFIKUJESZ TYCH FACETOW?jakas zapyziała kura domową jestes, i meza traktujesz jak Boga i pewnie, nie masz zadnych kolezanek..ze tak gloryfikujesz mezczyzn!!

a co masz problemy z innymi kobietami, ja na przykład nie mam a jestem kobieta, wiec nie kazda ma problem z innymi kobietami..tylko widocznie takie jak ty..naobrazałąs pewnie kolezanki i masz kłopoty z nimi ot co..wierszyk..z przedszkola?

mam cos ciekawszego nzi jakies pierdy gloryfikujace facetow na panow i władcow..biednych kur domowych.. "zakorzeniony w mężczyznach"instykt haremu" prowadzi najczesciej do szczesliwego monogamicznego stosunku z własną ręką:"tyle mam ja do powiedzenia o facetach, ale wiem, ze dla ludzi z tego forum ,ktorzy podniecaja sie wierszykami z przedszkola, z czestochowskimy rymami, to zbyt "ambitne" i "niezrozumieją zartu" buahha

ParisH -----> :D :D :D boś ty kochająca inaczej ;) :D:D:D:D Bidulka:classic_cool: spotkania z Kazią Sz. ci chyba zaszkodziły :D:D:D:D:D

Gość dqwdqwdwdwq
nudy na pudy srudy