Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabelska muza

Do dziewczyn które się odchudzają albo juz schudły

Polecane posty

Gość diabelska muza

dziewczyny mam do was pytanie czy korzystałyście kiedyś z pomocy dietetyka?? Jak wygląda taka wizyta, ile kosztuje i czy naprawdę warto sie wybrać??

Mam znajomą ,która sie wybrała i duuzo schudła. Dietetyk jest dobrym,ale drogim rozwiązaniem

Gość najlepszy sposob na kilogramy
to ograniczyc jedzenie, najgorzej w pierwszych dniach kiedy organizm potrzebuje energii, pozniej z górki, ja nie jem od godz 18, chyba ze mnie ssie z glodu to duzo wody i jakis jogurcik, od 3 miesiecy stosuje diete mż czyli mniej żrec:) z wagi 61 spadlam na 55 do tego duzo seksu czyli ruch:)

Gość diabelska muza
no wlasnie ja tez chcialabym schudnac jakies 20 kg dlatego pytam bo sama to chyba nigdy sobie nie poradze. A dietetycy przyjmuja tylko prywatnie czy samo odchudzanie przy ich pomocy jest kosztowne?

Gość diabelska muza
ja juz probowalam roznych rzeczy, nie jadlam po 18 jadlam, 5 malych posilkow, nie jadlam pieczywa jasnego, zimniakow, ryzu i makaronu wogole nie jem bo nie lubie,slodyczy tez nie jadalm bo w ogole malo kiedy mam ocgote na slodkie wiec bez problemu sie obeszklam bez slodyczy, jakies herbatki wspomgajace i nic, kolezanki ktore nie wiedzialy ze sie odchudzam mowily ze schudlam ale waga nie pokazywala ani kg mniej wiec nie wiem na jakies zasadzie to dziala.

Gość zdrowie i uroda
a ile placisz za wizyte??

Gość zdrowie i uroda
a zalecil ci cos innegi niz sama moglabys wymyslic?

Gość diabelska muza
i co ile chodzisz na te sprawdzajce wizyty?? powiedz jeszcze jak mozesz jak mniej wiecej taka wizyta wyglada i co bierze pod uwage sitetyk ukladajac ci diete?

dobrała mi produkty, które mogę jeść, kiedy je mogę jeść i w jakich ilościach i naprawdę dużo się dowiedziałam i jestem mądrzejsza, dieta jest fajna bo nie chodzi się głodnym, jem w równych odstępach czasowych i tego jedzenia jest dużo :)

Gość diabelska muza
a jak u ciebie z ruchem?? cwiczysz jakos czy sama dieta??

na takie wizyty chodzi się przeważnie co miesiąc, a wizyta wygląda tak, że lekarz Cie waży, zawartość wody i tłuszczu w organizmie, poziom cholesterolu i cukru. Układając diete, dietetyk bierze pod uwage oczywiscie zapotrzebowanie organizmu na dane składniki, co lubisz jeść a czego nie lubisz no i jaki tryb zycia prowadzisz.

Gość diabelska muza
a z jakiego jestes woj?? bo pewnie w kazdym inaczej kosztuje taka wizyta??

warto się wybrać bo to naprawde pomaga, samo to, że masz kontorle nad sobą, ktoś tam Cie nadzoruje to już jest duża część sukcesu. ja zawsze sobie tłumacze: "kurcze nuiedługo kontrola nie możesz dać plamy bo wstyd bedzie":D

Gość diabelska muza
no to chyba rzeczywiscie poszukam i sie wybiore bo tak sobie mysle ze tym badziej jak sie chce wiecej schudnac to warto isc. a ty ile chcesz schudnac??

Gość diabelska muza
wczoraj nie mialam juz czasu ale dzis jestem , wiec jak cos to sie odezwij :)

Gość sprawdzcie dirty na vitalii
tam też możńa wybrac różńe diety w zależności od tego jaki ma się tryb życia, jakie cele chce się osiągnąc i tego jakie produkty się lubi itd http://vitalia.pl//?cookie=1