Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo bardzo smutna

Co myślicie o tej sytuacji? Bez szans?

Polecane posty

Jestem zagranicą. Dwa miesiące temu dostalam prace w cukierni...ktorej nie przyjelam, po prostu nie prszyszlam w umowiony dzien, bo naprawde nie moglam :( Teraz od kolezanki ktora tam sprzata dowiedzialam sie ze znow kogos szukaja...wiec odwazylam sie i poszlam tam z ta kolezanka (bo akurat stracilam inna prace) , wlasciciel od razu mnie poznal, ale wzial moj numer i powiedzial ze zadzwoni w poniedzialek...nie zadzwonil do dzis :( Wczoraj tam poszlam, nie bylo tego glownego szefa tylko jego brat ktory mnie nie nza, powiedzial ze John byc moze nie zadzwonil bo duzo sie u nich teraz dzieje, sa bardzo zajeci ale poprosil zebym przyniosla cv...wiec po godzinie wrocilam z cv byl juz John (ten glowny szef), wiec dziewczyna ktora tam pracuje zapytala czy chce z nim rozmawiac, ja oczywiscie ze TAK, zapytala jak mam na imie, poszla do niego i po chwili worcila mowiac ze on jest bardzo zajety i zebym to cv zostawila :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( nawet do mnie nie wyszedl...i tak mysle o co chodzi? To juz jest chyba sytuacja bez szans prawda?? Ale w takim razie dlaczego nie powie mi wprost ze nic z tego, po co mowil ze na pewno zadzwoni w pon. i byl nawet mily? No po co?! Wczoraj tez mogl wyjsc i powiedziec - sorry nic z tego :(:( Ja nawet nie mialam jak wyjasnic dlaczego wtedy nie przyszlam:(:( a wiem ze sie tam nadaje, podobal mu sie moj angielski poprzednim razem od razu mnie przyjal....co ja mam robic tak strasznie mi na tej pracy zalezy, bo to male miasto i naprawde bedzie mi cholernie trudno cos inneg znalezc...pomozcie, wymyslcie co jeszcze moge zrobic? placze i czekam na telefon :(:(:(

prosze doradzcie cos? chyba jeszcze jutro tam po prostu zadzwonie...bo juz nie wiem co inego mge zrobic :(

Gość kumpel z wojska
Angole bardzo tego nie lubią . Umawiasz się na spotkanie i nie przychodzisz to znaczy, że olewasz i lekceważysz. Oni to tak pojmują. Również miałem podobną sytuację, umówiłem się na spotkanie o konkretnej godzinie aby rozmawiać na temat pracy i nie mogłem dojechać , ponieważ pracownicy metra ( undergrand ) akurat strajkowali ale mojego przyszłego pracodawcy to wcale nie interesowało, poczuł się zlekceważony i nie chciał już ze mną rozmawiać.