Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viki1984

czy widzicie jakieśefekty po jedwabiu ??

Polecane posty

Gość Viki1984

kupiłam to niby cudo, i nie widze żadnych efektów, jak dla mnie to jest to samo co nafta kosmetyczna niemal. Włosy mam gładkie w ogóle więc ten efekt wykluczam, no ale myślałam że będą jakoś lśniły etc, a tu nic, sama nie wiem czego sie spodziewać...??

Gość bu.
minimalny efekt,wlosy troszke blyszcza,ale rewelacji nie robi

Gość jak wy myslicie że wystarczy
2 razy uzyć i od razu włosy jak z reklamy Pantine, to sie grubo mylicie:O na efekty treba troche poczekać, jak we wszystkim...

ja tez nie widze żadnych efektów, tyle tylko że musiałam po tym \'\'cudzie\'\' myć włosy codziennie, beznadzieja, raz i nigdy więcej

Gość fifhfgfgffggfodd
ta szczególeni wśloy mi obciążał i przetłuszczał.. stosowałam jakiś czas w minmalnej ilości. Poza tym jedwab to czyste silikony z maleńkim dodatkeim wyciągu z jedwabiu - Wasze włosy za to wam nei podziękują

Gość Viki1984
uh, no właśnie silikon w kremie do rąk, silikon w cyckach, w jedwabiu, rany, a ja sie napaliłam na ten jedwabik :( No cóż, zobacze jeszcze, może moje włosy są po prostu śliskie i gładkie i nie potrzebują jewabiu,. A błyszczą to po farbowaniu ;)

Gość niebieskooookaa22
jedwab to silikony- ale to one zabezpieczają włosy przed czynnikiami zewnętrzynmi i "sklejają" rozdwojone włosy, stają się śliskie p[olecam myc (ja np. 1xtyg) szamponem oczyszczającym i nakłądac jakąs odzywkę nawilżającą szampon oczyszcz. to np. barwa tatarowo-chmielowy albo jest Schwarzkopfa(nie pamiętem nazwy) maseczka naiwlżająca np. Kallos Mleczna- nie zaw. silikonów

Gość niebieskooookaa22
a jedwabiu trzeb anałożyc kropelkę, na wilgotne włosy a w łaściwie na końcówki albo od połowy-choc to drugie to dosc ryzykowne rozwiązanie ;) na suche- bardzo rpzetłuszcza a poza tym można stosowac np. olej kokosowy albo rycynowy zamiast jedwabiu- nie zaw. silikonów :)

mam to i stosuje ,sa rozne rodzaje jedwab CHI z czerwona nakretka do wlosow ktore sie prostuje:) ,w bialym opakowaniu jak dla mnie wypadl slabo i w przezroczystym jak dla mnie najlepszy chodz teraz zamowilam sobie z allegro super serum do wlosow nablyszczajace i do koncowek z Kadusa rewelacja-biosilk moze sie schowac:)

ja uzywam zawsz epo kapieli,jak wysusz ewlosy to mam starsznie suche,wiec je nawilzam jedwabiem....lsnia..ale dzis rpzesadzilam i za duzo nalozylam i efekt przetluszczonych wlosow mialam na grzywce:)

Gość niebieskoooookaa22
KADUS? napisz coś więcej, może link podeślij? :)

Ja mam z natury włosy sztywne, puszące się i falowane, na dodatek przesuszone od farbowania. Po jedwabiu stały się miększe, lepiej się układają, nie są takie suche no i szybciej rosną. Jeśli chodzi o blask to nie zauważyłam zmiany, tutaj chyba tylko farba pomoże. Ogólnie polecam.