Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żółty tulipan

zapraszam wszystkich, ktorzy maja do zrzucenia spora ilosc kilogramkow

Polecane posty

Gość mendietta
Witajcie Dziewczyny. Wiem , że jest sesja, ale dajcie znak zycia. Co jecie w dzień? Czy stres zmniejsza, czy zwieksza Wasz apetyt...? Ja natomiast wczoraj spożyłam 1400 kcl, nie jest to sukces, ale nie jest tez tragednia. Jednak, przy takim odzywianiu, może ze spadkiem wagi trochę się przeciagnąć ;).

Gość mendeitta
EEE Dziewczyny, co z Wami??? Dziś tłusty czwartek , ciężki dzień. Dajcie znac, jak tak sprawa paczkow. Ja juz środe przed czwartekiem zjadłam pączka:(.

hej mandietta, reszta chyba powymierała... :( a dziś tłusty czw - zgodnie razem z mamą ustaliłyśmy ze nie kupujemy pączków to i nie będziemy jeść :P al za to mamy ... tort :P:P haha nie będie lekko, oj nie będzie :) pozdrawiam p.s. waga: dalej 82 cholercia :(

Gość mendietta
Oj szklaneczka trzymaj sie, bo dzis cięzko bedzie. Ja dziś zaobserwowoałam u siebuie boczki, a przyszla do nas do pracy taka nowa dziewczyna i chuda oj chuda. Cięzko na nia patrzec , wiedząc o swoich boczkach. Wszysyc oczywiście się nią zachwycają, a człowiek czuje sie jak słoń :(. Dzis pozwole sobie jedynei na jednego, symbolicznie pączka. Daj znac ile zjadłas slodyczy. Pozdrawiam

Gość Nivea_111
hej dziewczyny ;) mam takie pytanie o odchudzaniu.. Biegam co dziennie godzinke i zazywam BCLA z zielona herbata. Noi tu moje pytanie czy zmniejsza mi sie piersi? i czy duzo? bo chcialabym zeby mi sie zmniejszyly o mam duze :( pozdrawiam :)