Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zingzu

Koło adoratorek jędrnych ciał.

Polecane posty

Witam, zakladam topic dla dziewczyn, ktore chca sie wzajemnie wspierac w regularnych cwiczeniach...Ktora z Was dolacza??? Niby gruba nie jestem, ale mam juz 30 lat i niestety robie sie zwalista, kwadratowa i zwiotczala. A najgorszy ten paskudny cellulit... No i maz cos przebakuje, zebym wziela sie moze troszku za siebie,... Moja wena co do cwiczen trwa najdluzej 1 m-c, a kiedy juz zobacze jakies ekekty, od razu mysle ze to bedzie trwalo wiecznie i luzuje. W moich postanowieniach sa cwiczenia (oczywiscie na przemian, bo 1 rodzaj mi sie bardzo szybko): - z Tamilee Web - sa na sero skuteczne!!!! Po m-cu cialo robi sie jedrniejsze, twardsze i tluszczyk zamienia sie w miesnie:) - hula -hop - po 2 tygodniach krecenia 30 min. dziennie kolezanki mnie pytaly: A gdzie sa twoje boczki???? - jogging - rower - lekka dieta...

Ja się chętnie przyłącze tym bardziej że postanowiłam sobie porządniej wziąć się za ćwiczenia. Bo na razie wychodzi mi tak różnie i mało regularnie. Ja sobie planuje codziennie rano tai chi (bo uwielbiam)+ 4-5 razy ćwiczenia z Cindy Crawford+ rowerek ile się da (na razie sobie tyłek przyzwyczajam bo mnie gniecie niesamowicie). No i jeszcze myślę żeby sobie jogę wetknąć tak ze 2 razy w tygodniu. Niby dużo, ale joga i tai chi to bardziej dla przyjemności (chociaż sylwetkę poprawia, oj poprawia!). A ja to jednak lubię jeść, a jak by nie patrzyć porządnie ćwicząc można sobie pozwolić na zjedzenie większej ilości :)

Przyłączam się:) Ja codzinnie kręcę hula hopem, bo chce się pozbyć wstrętnych boczków. Raz w tygodniu chodzę na aerobik. Każdy dzień zaczynam od porannego rozciągania. Raz w tygodniu joga lub pilates(czasem i to i to) Planuję też zacząć biegać, ale nie mam jakoś siły..i ta pogoda mnie zniechęca.

O super dziewczyny:) Ja tez cwicze tai Chi i joge:):):) Ale nie traktowalam tego jak wsparcie w ujedrnianiu:) Neit jaka forma Tai Chi?

Ostatnio tai chi styl Yang :) W ogóle to mi się marzyło ćwiczenie z mieczem, ale mój mąż protestuje, bo twierdzi że ja sobie łeb utnę :)

Gość Trykotka
Ja tez dolaczam:)

Noooooooo, nieeeeeeeeeeeeeeeeee! Moj szef mi wczoraj powiedzial: Prosze sie nie gniewac, ale jakas wieksza sie pani robi ostatnio! Fuck....

Czy mogę się przyłaćzyć jako kibic i poadorować trochę Wasze jędrne ciała? ;) 🌻

Kuleczka88... Nie ma sie co denerwowac... Sa ludzie i parapety... Ale niestety troche racji mial:) Wlaczylam 3 razy dziennie silownie w swoj program... Moze w koncu troche zrobie sie jedrniejsza Ale cos cichutko na tym topicu:)

to ja także się przyłączę!!! :) mam dużą nadwagę, więc od dziś mogę ćwiczyć a raczej powinnam, tylko jakie ćwiczenia ??

Ups, 3 razy w tygodnu, a nie dziennie... :):):) Polecam cwiczenia z Tamilly Web: Chce miec takie posladki oraz Chce miec taki brzuch. To cwiczenia oparte na skurczu izometrycznym. Na serio sa b. skuteczne. Trenowalam je codziennie przez 2 m-ce i efekt byl super... Teraz mi sie troche znudzily, wiec na razie zostaje na silowni, ale znajac zycie znow za 2 m-ce mi sie znudzi i bede musiala wykombinowac cos innego... :) Taka natura... Co zrobic:) AAAAAAAAA! I na boczki jest super skuteczne hula-hop.

Gość Bryka
A macie juz jakies efekty?

Ja zaczynam ćwiczyć z Tamilee na pośladki, uda, brzuch. Będę dawać znać o efektach. jak na razie bolą mnie wszystkie mięśnie, pupa, uda:D Ale to dobrze, znaczy ze mięśnie pracują. do tego dokładam stretching. Jesli chodzi o dietę to odżywiam sie zdrowo (przynajmniej staram się), pije duuużo wody:D Pozdrawiam dziewczyny i piszcie - co tak tu cicho?