Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macie przez to jakies problemy

Czy Ktos ma w domu wiecej zwierzat i mieszka w bloku ?

Polecane posty

Podzielcie sie swoimi wrazeniami tymi dobrymi i problemami zwiazanymi z trzymaniem wiecej niz jednego zwierzaka w domu. Ja bardzo bym chciala miec 2 koty i psa, ale wynajmuje mieszkanie i nie wiem czy to dobry pomysl . Poradzcie mi prosze :)

Gość ridder
Ja mam dwa koty i psa, mieszkam w bloku. Problem jest jak czasem na siebie naparskają albo pokłócą się o jedzenie. Ale poza tym grzeczne są :P

Gość jeśli wynajmujesz mieszkanie
to może najpierw wypada zapytac właściciela lokum, czy nie ma nic przeciw

Gość marzena--------------------
ja mam dwa koty

Gość pikaczu1
mam 2 owczarki i kota sasiedzi sie wsciekali ale nie poddalam sie latwo tym bardziej ze moje zwierzaki sa grzeczne koty zwykle sa bezproblemowe jak sie je wykastruje gorzej z pieskiem bo moze szczekac i niesie sie po klatce

Gość
moja przyjaciółka wynajmuje mieszkanie, a psa trzyma bez wiedzy właściciela :P na www.gryzonie.info w dziale ze zdjęciami jedna dziewczyna pokazywała swoją menażerię (mieszkanie w bloku): o ile pamiętam to były tam 2 psy, 2 koty, 3 świnki morskie, 2 króliki i coś tam jeszcze. może coś pokręciłam ale naprawdę masa zwierzaków

Pytalam wlasciciela .. ( ehh zawsze sie musza znalezc tacy ,zeby tylko namieszac..) w sumie to moze mi wystarcza pies i kot :) nie bede przesadzac ;)

Gość wszadzse
ja mam 4 koty w mieszkaniu, ale nie wynajmowanym, jak sie wyprowadze to wynajme i tez je bede miec, z kotami nie ma zadnego problemu, sasiedzi nie maja nic przeciwko bo dlaczego niby? nie szczekaja, nie biegaja po klatce, sa czyste i zadbane, nie rozumiem w czym problem, a o ty ze mam kilka kotow wiedza tylko dlatego ze widza je czasem jak siedza na parapecie

Ja mam dwa psy i papugę. Psy są małe, więc z tym nie ma problemu. Nie przepadają za sobą zbytnio, ale łączą się we wspólnej sprawie- polowaniu na papugę:D Jakichś szczególnych problemów nie zauważyłam...

Gość wszadzse
aha, jedyna wada to koszty utrzymania, pomijam jedzenie ale 4 szczepionki, to juz koszt jest, odrobaczanie i odpchlanie to sie kombinuje i tanio wychodzi, no i jak 2 naraz zachoruja to ciezko jest, choc to zdarza sie rzadko, ale na zdrowiu nie mozan oszczedzac

ja mieszkam w bloku - 3 pokoje na IV piętrze w najbardziej bużliwym czasie mieliśmy w mieszkaniu: 2 psy 1 kota 2 świnki morskie 10 japońskich myszek 2 papugi 3 szczury 1 akwarium z rybkami spokój był i cisza :classic_cool: :D

Nie wiem dlaczego niektorym ludziom , tak bardzo przeszkadzaja zwierzeta ,chodzi mi tu o sasiadów , jesli i tak nic nie robia , to zawsze znajda jakis powod do narzekania. A ze sa kudly na klatce , a ze chodzi na trawniku pod blokiem paranoja !!

Ja mam tylko afgana,fretkę,papużkę falistą i bojownika w kuli.....moje mieszkanie,dosyć duże :)