Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam...24

Nie lubię rozstępów....

Polecane posty

Gość Adam...24

Naprawdę nie znoszę rozstępów i nie wiem czemu dziewczyny je sobie "robią". Nieprawdą jest że mają wszystkie - moja siostra i mama nie mają, wiem bo w lato często chodzą w bikini. Jak widzę rozstepy u dziewczyn to niedobrze mi się robi. Ostatnio spotykałem się z jedną, wszystko cacy, dziewczyna piękna, mądra itd.... w koncu - skok do łózka, panna się rozbiera i co widzę? Uda pocięte rozstępami. Oklapł mi. Powiedziałem że źle się czuję i uciekłem. Teraz ona dzwoni, nie odbieram. Brzydzę się nia. Zróbcie coś z tym laski, bo wszyscy będą uciekać...

Gość Niki panna
Ale z ciebe dupek myślisz że dziewczyny sobie same robią rozstępy, jeśli tak patrzysz na kobiety nie chciała bym mieć z tobą nic wspólnego...a ty jestes idealny??

Gość Skoro ci klapie
to żadna nie będzie z tobą chciała mieć wspólnego :P

Gość Skoro ci klapie
zgubiłam "nic"

Gość Adam...24
przecież wiem że są zabiegi na rozstępy, skoro już jakaś się zapasła, utyła, a potem schudla, ale laski są tak leniwe że nie zrobią sobie

rozstępy często pojawiają w czasie dojrzewania, kiedy dziewczyna rośnie. Przyczyną mogą byc niedobory białka w organizmie. Sama od nie pamiętnych czasów utrzymuję stałą wagę, nigdy za bardzo nie przytyłam ani nie schudłam. Rozstępy mam chyba od zawsze:)

acha mój facet bardzo je lubi. Mam takie pręgi na udach jak kot:)