Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygram z bulimia

czy znacie leki na bulimię

Polecane posty

Gość wygram z bulimia

Gość wygram z bulimia
po ktorych nastepuje poprawa w miarę szybko bo ta choroba mnie wykańcza

Gość wygram z bulimia
psychoterapia nie przynosi od razu efektu a ja mam juz mysli samobojcze :(

psychoterapia - indywidualna lub grupowa, ale intensywna. Poza tym ośrodki: w Krakowie - leczenie zaburzeń łaknienia (anoreksja/bulimia) - okres oczekiwania 3 lata, Warszawa (czeka się krócej), inne ośrodki (przy szpitalach psychiatrycznych lub poza - skierowanie od psychiatry). Nie uporasz się z tym sama. Idź do lekarza. Psycholog lub psychiatra.

Gość izzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzka
hej:) To upierdliwa choroba.Wizyta u psychiatry nieunikniona,im dłuzej bedziesz zwlekała tym chorobe trudniej leczyc.Na bulimię choruję z przerwami 11 lat.podstawią są leki przeciwdepresyjne:/

Gość wygram z bulimia
ja choruje rok i juz nie ma sily jestem załamana a ostatnio mialam taki maraton obzerania ze nie moge patrzec na siebie

tzn ja już nie mam maratonu obzerania,teraz od 3- 4 lat poprostu prowokuję odruchy wymiotne,ale staram sie nie wymiotowac.Co absurdalne,uspokaja mnei to.Jest to paskudna choroba,2 lata temu zachorowałam na cieżka depresje ,1,5 roku nie wychodziłam z domu:/,źle reagowałam na leki,bo jestem alergiczka,eeh.Przerypane Kilka lat temu miałam napady zarcia kilka-kilkunastu razy dziennie:/ Teraz mam raczej problem z jedzeniem tzn jak się stresuję nie umiem nic zjesc.I jedno złe i drugie:/

niestety bulimia czesto współgra z depresją.Mam prosbe,moze zaczniemy sie razem wspierac?