Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBBBBBBBBBBBB

Powody dla których warto być kobietą!-piszcie!!!!

Polecane posty

Gość BBBBBBBBBBBBB

moje propozycje: 1) mozesz nosić koronkową piękną czerwoną bielizne i nikt nie okrzyknie cie pedałem. 2) możesz ile chcesz i kiedy chcesz dotykac swoich piersi 3) nigdy nie swędza Cie jaja 4)nie wyłysiejesz w wieku 30 lat 5)nie wydasz całej kasy, żeby sie opić, bo lepiej przyswajasz alkohol 6) możesz płakać ile chcesz i kiedy chcesz, tupać i krzyczeć-kobiecie wolno!

Gość mam nadzieje ze Ci sie uda
1) Co z tego jak to facet z niej korzysta 2) po co? 3) ale cipa mnie swedzi 4) ale bede miec menopauze w wieku 40 5) ale wydam na ciuchy 6) chyba w samotnosci...

Gość fgfgfgefgteghnjjj
wielokrotne orgazmy :P

Gość BBBBBBBBBBBBB
7) nigdy nie masz wątpliwości czy dziecko które wychowujesz jest twoje

Gość mam nadzieje ze Ci sie uda
7) mogli zawsze podmienic w szpitalu :P

Gość BBBBBBBBBBBBB
8) to nam oddają pensję

Gość BBBBBBBBBBBBB
mam nadzieje ze Ci sie uda----> głupoty gadasz, nie znasz kobiet albo jesteś mało kobieca gówniarą, ewentualnie lesbą

Bo moge bycrozpieszczana, dopieszczana, noszona na rekach, moge czuc sie jak ksiezniczka. Uwielbiam swoja kobiecosc. Moge byc slaba - i to roczula a nie irytuje. Moge byc bardziej soba. Moge nie udawac i nie tlamsic emocji.I nie jest to postrzegane jako niemoc.

Gość BBBBBBBBBBBBB
9) jak nam sie nie chce czegoś zrobić, to mówimy żeby facet nas wyręczył np.wynoszenie śmieci, naprawa kuchennej szafki, wkręcanie śrubek, otwieranie flaszek i słoików

Gość BBBBBBBBBBBBB
10) nikt nam nie da w pysk za obrażanie kumpli

Gość vdsvsv
i kolejne: - możemy ubierać się jak nam się podoba, choćby we flanelowe koszule, dżinsy, ciężkie buty, ćwiczyć siłowanie na rękę i co tam jeszcze, i nikt tylko z tego powodu nie będzie dopatrywał się jakiejś odmienności seksualnej; następnego dnia możemy włożyć coś seksi, czy słodkie figi pod spodnie narciarskie, i nikt nie uzna że mamy zaburzenia tożsamości (też np seksualnej)

Gość vdsvsv
ale bez posiadania ładnego bicepsa możemy być dumne z czyjegoś ładnego bicepsa :)

Gość vdsvsv
(czyjeś męskie, silne ramię może należeć do każdej z nas)

Gość MałaLaleczkaCzarna
mozna sie malować:-D

możemy powiedzieć: booję się! i nikt nie powie, że jesteśmy tchórzami :) możemy założyć spódnicę i szpilki akurat w dniu załatwiania ważnej służbowej sprawy, co może wpłynąc na pozytywne jej załatwienie, a nikt słowa nie piśnie, że miała na to wpływ reakcja na łydkę ;)

Gość vdsvsv
ano... zwłaszcza to z misiem do mnie przemawia

moja wymierna korzyść :) - pan w sklepiku z bateriami zawsze wymienia mi baterie w zegarku :D. Po prostu z miłym uśmeichem proszę o baterię do TEGO zegarka i kłade go na ladę. :)

Gość Kobieca podłość
:-) Kobieta i siłowani? Komuś się coś rzuciło na łepetynę...

Gość Kobieca podłość
Wiesz co, Dobra Energia? A gdzie kobieca godność? Sama nie potrafisz wymienić baterii? Nie chce Ci się? Powiem tak - wymiana baterii przez obcego faceta za przymisdrzenie się, to nic innego, jak akt lekkiego sprostytuowania się.

Gość Kobieca podłość

Gość krzywa elka
1.kobietki i tylko kobietki moga nosic pod sercem a potem wydac na swiat malego czlowieka. i to jest piekne i co wazne tylko dla kobiet ha!

:D nie muszę się \"mizdrzyć\",robię dobry uczynek, bo pan ze sklepu czuje sie potrzebny i uczynny :). PS. Baterie wymieniać umiem, ale umiem też docenić zwykłą ludzką uczynność.:) I czerpać z tego przyjemność PS 2. Pisałam z przymrużeniem oka o tej \"wymiernej korzyści\" - myślałam że nie musż etego dodawac, ale dodam, dla ścisłości .