Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBBBBBBBBBBBB

Powody dla których warto być kobietą!-piszcie!!!!

Polecane posty

kobiec apodłość :D - doceniam również Twoją delikatność w stwierdzeniu : \"akt lekkiego sprostytuowania się\" Naprawdę dziękuję :)

dlaczego warto być kobietą :)na wesoło ;) *Kobieta musi być zawsze świeża, piękna, zadbana i pachnąca. *Jesteśmy idealnymi gospodyniami. *Możemy strzelić focha. *Możemy na randki przychodzić z pustymi rękami. *Możemy na spotkanie przychodzić spóźnione. *Możemy nie umieć zmontować miksera . *Możemy nie dać rady udźwignąć zakupów. *Kobietą jest być lepiej niż osobnikiem płci brzydkiej…

Gość BBBBBBBBBBBBB
kolejna korzyść: kobiety nikt nie przegada;) a już na pewno na słowa nie wygra z nia żaden facet!

Gość BBBBBBBBBBBBB
kandydatka----> haha! fajne i takie myślenie jest nam potrzebne!!!!!;)

kobiety były natchnieniem poetów i pisarzy :D nie ma wstydu jesli sie faceci bija o kobiete, a jesli laski sie szarpia o faceta to juz troche żenada

Gość BBBBBBBBBBBBB
kobieta może bezkarnie nosić czerwone skarpetki, różowe koszulki i nikt nie wyzwie ją od pedałów:P

Gość a jeśli
kobieta może wkurwiać maczo całując pedała i patrzeć jak tamten "myśli" :p

Gość BBBBBBBBBBBBB
możemy być miękkie, dziecinne lub twarde i zasadnicze i wszystko uchodzi nam na sucho. Nie tłumimy emocji.........

Gość BBBBBBBBBBBBB
a jeśli--->hihi;)

Gość BBBBBBBBBBBBB
Nie umieramy jak mamy katar;)

możemy mieć zespół napięcia przedmiesiączkowego :) Czyli usprawiedliwiony foch, albo napad apetytu na czekoladę ;) A potem miesiączk, owulacja.. zawsze znajdzie się powód na napd głodu :)

Gość BBBBBBBBBBBBB
MY w ogóle w przeciwieństwie do facetów wiele rzeczy MOŻEMY ale NIE MUSIMY.;)

Gość BBBBBBBBBBBBB
Nigdy nie przeżyjemy upokorzenia, że nam nie stanął ani że w miejscu publicznym w spodniach mamy namiot ani także że spuścimy się po minucie.

Gość Bbaska podłość
Tylko której się teraz chce nosić dzici pod serecem? Poczęcie dziecka nazywane jest najczęściej "wpadką". Żeby do "wpadki" nie doszło, potrzebne jest "zabezpieczenie". "Zabezpieczenie" przed czym? Przed kim? Przed wrogiem? Agresorem? Nieprzyjacielem? A jeśli, pomimo "zabezpieczenia" dochodzi do "wpadki", to przecież kobieta musi mieć prawo do legalnej "aborcji" na koszt państwa. "Aborcji", no bo przecież wydłubuje się z łona nie człowieka-dziecko, ale nieprzyjaciela, wroga i agresora. "Zabezpieczenie", "wpadka", "aborcja" - oto główne atrybuty nowoczesnej kobiety, która po wiekach uciemiężenia uzyskała "wolność".

Gość Bbaska podłość
A jakby już niczym się baba nie mogła wymówić, zostaje jej w rezerwie ów słynny globus oraz niezawodne wyziewy na Saturnie, które się właśnie podniosły, Energia. I, na ile sięga moje życiowe doświadczenie, nie jeden facet da się przekonać taką argumentacją.

Gość odżywialiśmy się tłusto i
niezdrowo ja i moja stara, ja miałem zawał a ona dietkę i duupa

- ciąża i poród /może dla kogoś to koszmar, dla mnie to było kosmicznie piękne przeżycie/ - prawo do słabości i umiejętność czynienia z niej atutu - wielokrotne orgazmy - uczucie, gdy partner nosi mnie na rękach przytulając - umiejętność stworzenia z domu azylu i miejsca, w którym ludzie są autentycznie szczęśliwi - umiejętność podnoszenia się po najgorszych ciosach /domena kobiet/ - możliwość obcowania ze wspólnotą innych kobiet - genialny patent na podładowanie akumulatorów - zdolność do empatii - łatwość komunikowania się i przekładania uczuć na słowa

dlaczego warto?? jestemy piękną płcią to dla nas piszą wiersze i piosenki to przez nas rozgrywały się największe wojny ;) dla nas umierali i dla nas żyli ;) :P dlatego warto :)

Gość h.b.
- nie musimy iść do wojska - nie musimy utrzymywać rodziny - nie płacimy na randkach - idziemy wcześniej na emeryturę - dłużej zyjemy - dłużej wyglądamy młodo i możemy byc super laskami jeszcze wiele wiele innych

warto być kobietą, dla samej babskiej intuicji, wszystkie moje projekty przemyslane i przeanalizowane, można było psu o duupę rozbic, a mojej lubej działają i to jak ....

Gość Baska podłość
Ooooooooo! Załą pewności, warto być kobietą! W świecie, po którym włączą się niemal wyłącznie osobniki męskopodobne a nie mężczyźni, bycie kobietą szalenie się opłaca.

Gość do do do
Nigdy niczego nie przytniemy sobie suwakiem od spodni:P

nie rozczarujemy partnera, ze dojdziemy za szybko moze my nosic zarowno szpilki, sexi rajstopki i nikt nas nie posadzi o zboczenie nie robia nam sie zakola na glowie, jak facetom

Gość widziałam dziś tęczę
suwakiem czasem mozna przyciąć sobie brzuch..

Gość Psełdonim
Ja, Psełdonim, uważam, że, doprawdy, nie ma takiej przyczyny, dla któej warto być kobietą. W przeszłości, uciśniona, poddana bezwzględnemu terrorowi fizycznemu i emocionalnemu mężczyzny, nie mogła się realizować, jako kobieta. Teraz, wolna, wyzwolona, wyemancypowana, niezależna, szuka dla siebie miejsca w bezwzględnie obojętnej atmosferze codziennego dnia - osamotniona, niepewna emocjonalnie, pozbawiona nadziei na ciepło i ukochanie. "Zasraneż szczęście..." bycia kobietą. Zarówno kiedyś, jak i obecnie. A pewnie i w przyszłości. :-)

Gość ale.....
sikanie na siedzaco bywa i uciazliwe... zwlaszcza w miejscach publicznych :-o