Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkrotce mama

Kamera przy porodzie

Polecane posty

W necie funkcjonuje wiele filmików z porodów. Oglądam je z przyjemnością bo narodziny to piękna i ważna chwila w zyciu człowieka. Także pozwól mężowi to sfilmować. A jak już się sami naoglądacie i nawspominacie - zamieść na youtube i wrzuć nam linka! Pozdrawiam i życzę by wszystko poszło gładko i... fajnego bobaska :)

Gość nie popieram
"śmiedzi" z daleka chęcią pokazywania innym tych tak intymnych chwil. Chcesz, żeby facet pokazywał kumplom przy piwku takie rzeczy to ok. Dla mnie nie do przyjęcia.

Gość weroniQeee
Hm mąż mojej znajomej która rodziła kilka razy, nagrał na profesjonalną kamer ę wszystkie jej porody... Wiem że z całością fizjologii.... Kiedyś nawet rozmawiał ze mną i twierdził że można wiele z tego zrozumieć ,także obserwacje na temat póżniejszego rozwoju dzieci itp.... Specjalnie tego nie ukrywali on się tym nawet chwalił,oczywiście o pokazywaniu postronnym mowy nie było ... Przyznam że trochę się dziwiłam tej koleżance że na to pozwoliła ze względu na ukazanie porodu na full.. A poza tym jej mąż potem wiele razy to puszczał w domu i sobie oglądał ...