Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bernadkaaa

Czy mozna stosowac w ciazy??

Polecane posty

Generalnie jak nie chcesz się roztyć w ciąży, to jedz "z głową", czyli nie jedz za dwoje. Często małe porcie, pamiętaj o warzywach i owocach, sokach owocowych i wodzie mineralnej. Wszelkie diety-cud odchudzające i magiczne urządzenia są w ciąży na czarnej liście. A już najbardziej na WSZYSTKO trzeba uważać w pierwszym trymestrze (w którym właśnie jesteś). Co do figury - u mnie brzuszek pojawił się dopiero ok 12tc i potem zaczął rosnąć jak na drożdżach, ale nie tyję całościowo, nawet wcięcie w talii mam takie jak przed (ja jestem w 22tc).

denerwoje mnie tez to ze ludzie mowia jak nie chcesz przytyc to nie rob tego tamtego a czy sami sa tacy rozsadn w zyciu. przeciez ludzie popelniaja bledy maja glupie pytania i wybuchaja bez powodu. zwlaszcza jak jeszcze hormony szaleja. echhh ja sama siedze w nerwicy i pozabijala bym kazdego a wystrczyl podniesiony ton glosu ;(

Gość hmmmmmmm......
To forum i kazdy może pisac co chce,i co mamy w rączki klaskać że lekarz cie pochwalił że trzymasz linie

Gość Bernadkaaa
10tc moja kolezanka przytyla 5 kg a ja nic to chyba dobrze nie ?

Gość Bernadkaaa
nad czym mam sie zlitowac ? naprawde mam 24 lata ... :P

pas? przeciez on dzialą na takiej zasadzie ze powoduje skurcze miesni. miesnie sie kurcza a wraz z nimi moze zaczac sie kurczyc i rozkurczac macica. moze to doprowadzic do poronienia!!! a co do diety to i owszem byle z glową. nie zadne glodówki anie diety jednoskladnikowe, tylko raczej- zdrowe odzywianie.

Gość aparat
jak uzywasz pas to dobrze.............

Bernadkaaa --> czy to dobrze czy źle to trudno powiedzieć. Każda kobieta inaczej przybiera na wadze kiedy jest w ciąży i już. Jak będziesz za bardzo pilnować żeby nie przytyć, to też nie będzie dobrze, bo dziecko potrzebuje do rozwoju, żebyś jakoś "normalnie" jadła.

Gość Bernadkaaa
to ja juz niewiem nic :(